reklama
tosienka88
Fanka BB :)
Deli zdecydowanie z szufladą
Choć ja w sumie będę miała cały zestaw mebelków w Ktosiowym pokoiku to i tak tez dopłacam za szufladę, ale podobno warto - zawsze się coś tam schowa :-)
A ja spałam dziś z pozytywką z LIDLA - wieczorem ją nakręciłam, położyłam na brzuchu, a że byłam wykończona (wzięłam się za remont pokoju - wczoraj gruntowałam, dziś kładę farbę, bo jak to stwierdziłam - nikt jeszcze od machania pędzlem nie urodził
) to nawet nie wiem kiedy zasnęłam , a strassssznie mi ta usypiająca melodyjka do gustu przypadła:-)

A ja spałam dziś z pozytywką z LIDLA - wieczorem ją nakręciłam, położyłam na brzuchu, a że byłam wykończona (wzięłam się za remont pokoju - wczoraj gruntowałam, dziś kładę farbę, bo jak to stwierdziłam - nikt jeszcze od machania pędzlem nie urodził

Ja dostałam ręczny laktator z tommy tipie, nie używany w ogóle, gdyby nie to i tak kupiłabym jakiś ręczny bo i tak nie wiadomo czy się w ogóle przyda
Co do łóżeczka to tez bym wolała z szufladą, zawsze można dodatkowo zapakować jakiś koc w worek próżniowy czy coś, ja co prawda dostaje łóżeczko które nie ma szuflady więc zaopatrzyłam się w duży pokrowiec na pościel, były kiedyś w biedronce po 5 zł i będzie akurat pod łóżeczko
Co do łóżeczka to tez bym wolała z szufladą, zawsze można dodatkowo zapakować jakiś koc w worek próżniowy czy coś, ja co prawda dostaje łóżeczko które nie ma szuflady więc zaopatrzyłam się w duży pokrowiec na pościel, były kiedyś w biedronce po 5 zł i będzie akurat pod łóżeczko
Ja nie kupuję z szufladą, bo przepłacać za szufladę nie chcę. Druga kwestia, że wszyscy skarżą się na kurz..ale jeśli czymś osłonić to może jest ok.
Mi laktator kazała przynieść położna w drugiej dobie, bo Młody miał za krótkie wędzidełko podjęzykowa i nie potrafił jeść. Wtedy na szybko okazał się potrzebny...gdybym nie kupiła już w ciąży na allegro to musiałabym przepłacić w sklepie.
W tej chwili kupię ten za 300zł, ale będzie leżał w opakowaniu. Jeśli się przyda to ok, jeśli nie to po prostu sprzedam jako nowy i tyle...bo gdybym chciała później w sklepie na szybko kupić to musiałabym 100zł więcej zapłacić.
Mi laktator kazała przynieść położna w drugiej dobie, bo Młody miał za krótkie wędzidełko podjęzykowa i nie potrafił jeść. Wtedy na szybko okazał się potrzebny...gdybym nie kupiła już w ciąży na allegro to musiałabym przepłacić w sklepie.
W tej chwili kupię ten za 300zł, ale będzie leżał w opakowaniu. Jeśli się przyda to ok, jeśli nie to po prostu sprzedam jako nowy i tyle...bo gdybym chciała później w sklepie na szybko kupić to musiałabym 100zł więcej zapłacić.
die_perle
ja cyba bym nie pomyslala w ogole o laktatorze- w szpitalu sa dostępne u nas...a w pierwszej iazy nie uzywalam w ogole..no ale jak preznet dostalm to dostałam i gitara
dla mnie szuflada jest praktycznym dodatkiem do lozka- bo zamiast w szfce trzymać zmiany pościeli i przescieradla mam szuflade do tego
ciagle się zastanwaim co jeszcze mi zostało do kupienia....
-termometr
-materac
-aspirator do nosa
- zestaw pielęgnacyjny- nożyczki i szczotka
i już nie wiem co jeszcze ;/
dla mnie szuflada jest praktycznym dodatkiem do lozka- bo zamiast w szfce trzymać zmiany pościeli i przescieradla mam szuflade do tego
ciagle się zastanwaim co jeszcze mi zostało do kupienia....
-termometr
-materac
-aspirator do nosa
- zestaw pielęgnacyjny- nożyczki i szczotka
i już nie wiem co jeszcze ;/
Ja juz praktycznie zakonczylam zakupy. Na poczatku wrzesnia podrzuce wozek do komisu na wypranie tapicerki i ogolne odswiezenie go.
Lozeczko mam bez szuflady bo tez stwierdzilam, ze bez sensu mam gdzie trzymac posciel i kocyki i duzo miejsca nie zajmuja.
Dla malego tylko termometr mi zostal do kupienia i ceratka pod przescieradlo na materacyk.
a dla siebie koszule i szlafrok, kapcie.
Wczoraj dostalam prezenty i dla Adaska tez pochwale sie:
Kocyk jest swietny z drugiej strony taki milusi ze sama bym pod nim zasypiala

Lozeczko mam bez szuflady bo tez stwierdzilam, ze bez sensu mam gdzie trzymac posciel i kocyki i duzo miejsca nie zajmuja.
Dla malego tylko termometr mi zostal do kupienia i ceratka pod przescieradlo na materacyk.
a dla siebie koszule i szlafrok, kapcie.
Wczoraj dostalam prezenty i dla Adaska tez pochwale sie:
Kocyk jest swietny z drugiej strony taki milusi ze sama bym pod nim zasypiala

Załączniki
No i nie wiem czy z szufladą czy bez. Przy Oliwii nie miałam, bo nie miałabym jak z niej korzystać. Teraz w sumie nie wiem, bo miejsca mam sporo, a łóżeczko góra dwa lata i zmiana na łóżko. Niby tylko 100 zł więcej, ale to zawsze 100 zł..
deli mi się wydaje ze jeżeli masz dużo miejsca to szuflada jest zbędna, lepiej kupić za tą stówkę coś potrzebniejszego albo dołożyć do czegoś lepszego
ja mam jeszcze w cholerę do kupienia ale już widzę że ubywa z listy, nareszcie !
ja mam jeszcze w cholerę do kupienia ale już widzę że ubywa z listy, nareszcie !

tosienka88
Joanna to jak zaczęłam zakupowe szaleństwo to teraz poleci
A ja zastanawiam się nad pralką BOSCH WLX20160PL - od wtorku w selgrosie w promocji - 982,77zł, jak patrzyłam na ceneo to średnio po 1200zł, więc to dobra cena. Pralka z linii MAX FOR KIDS - słyszałyście może coś o niej?

A ja zastanawiam się nad pralką BOSCH WLX20160PL - od wtorku w selgrosie w promocji - 982,77zł, jak patrzyłam na ceneo to średnio po 1200zł, więc to dobra cena. Pralka z linii MAX FOR KIDS - słyszałyście może coś o niej?
reklama
Z serii rzeczy przydatnych - pojemniczki do porcjowania mm NUK Pojemnik do przechowywania mleka modyfikowanego z dostawą do domu - Frisco.pl zamówiłam sobie przy okazji robienia zakupów