reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

Landrynka ciuszki super a cena niemożliwa :szok:

tosienka przypomniałaś mi, że jeszcze o prześcieradle zapomniałam :-p A cała twoja lista robi wrażenie :tak:

Rajani te body z dynią jest zabawne :)

reklama
nnatalie super zakupki, kocyki przesliczne! :)
deli ręczniczki śliczne :)
Landryna looooooooool za 2 funty? to lepszego interesu nie słyszałam żeby ktoś zrobił !
tosienka meeeeeeeeega zakupy :szok:
Rajani śliczne ciuszki

imo testy sa zawsze średnio wiarygodne...ja zawsze holduje zasadzie tyle wiemy o sobie ile nas sprawdzono...to samo tyczy się innych rzeczy- tyle o nich wiem na ile je sama wyprobowalam :)

Ja jestem zdania ze trzeba wypróbować i samemu wyrobić sobie opinie o produkcie:) każda skóra inna, każdy inaczej reaguje:) warto próbować i znaleść odpowiedni kosmetyk dla maluszka

Landrynka super zakupy, cena niesamowita :)

Natalie bardzo podoba mi się ten kocyk w groszki. Zastanawiam się czy tych kocyków jest potrzebna jedna sztuka czy dwie? Mama mi mówiła, żebym kupiła dwa identyczne, bo dziecko się przyzwyczaja później i nie chce spać pod innym..

Tosienka super długa lista :) fajnie, że masz już to za sobą.

My mamy kupić resztę w sierpniu, bo w tym już trochę poszaleliśmy no i wesele nas jeszcze czeka w ten weekend. Nawet na dentystę nie mam.

W Tesco jest 6-pak chusteczek pampers- PromoBaby.pl - Chusteczki Pampers - 6pak to dobra cena chyba.

Agnieszkaala ja nie wiem po ile są szlafroki teraz, ale jak na cienki szlafrok i koszulkę to cena chyba wysoka.
Koszulka sama w sobie bardzo ładna. Też się nad nią zastanawiałam, ale kupię sobie jeszcze jedną zwykłą (na dzień dziecka dostałam jedną), bo koszul nie lubię i tak jak po pierwszym porodzie po szpitalu pójdą do kosza.

reklama
agnieszkala jak dla mnie to drogo, mi mama kupiła jakąś koszulę za 10 zł na wyprzedaży w biedronce wiec będzie do porodu a drugą dokupię albo z takich na allegro za 18 zł albo taka jak twoja tylko bez szlafroka są po coś ok. 34, szlafrok mam swój domowy

Do góry