reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

reklama
die piękne zakupy zarówno te dla grocha jak i dla Ciebie!! Dla chłopców też są śliczne ubranka
(zresztą widać po tych co kupujesz) więc nie dołuj się:pP

Przejrzałam strony z Waszymi zakupami. Świetne łupy. :) :) Ten wątek robi się coraz ciekawszy. :-) Za dwa tygodnie może wybiorę się na cotygodniowy bazar w moim mieście. Mama mówi, że ponoć teraz jest duuużo ubranek dla niemowlaczków i może wytarguję coś fajnego w atrakcyjnej cenie i dobrej jakości (niektóre marki można kupić w centrach dziecięcych).

Die Perle super te rzeczy, bielizna sliczna więc mąż szczęśliwy pewnie :)
Nnatalie fajnie dostawać ubranka bo to duża oszczędność, zwłaszcza że na początku z ubranek wyrastają dzieci w moment. Z drugiej strony zazdroszczę że Ty możesz wszystko kompletować sama, ja ani z Nelą, ani teraz nie mam takiej możliwości bo jestem zasypywana ubrankami. Twoje rzeczy słodkie, a te butelki kiedyś sama oglądałam- my mieliśmy też z TT i są super.
Agnieszkaala ja kupiłam póki co jedną paczkę, z pół paczki mam od koleżanki i nie kupuję więcej. W razie czego się dokupi. Myślę że na początek dwie paczki wystarczą.
Pannacota ja kupuję co jest akurat w promocji, ale pewnie będziemy lecieć na Dada z Biedronki. Mam z pampersa białe i zielone (były bardzo tanie 20 zł za 6 op. więc kupiłam), mam też z J&J i są całkiem fajne, mam z Rossmanna, jedne Kauflandowe i wspomniane Dada.
Z Nelą kupiłam chyba większość dostępnych chusteczek na rynku i tak sobie testowałam.

die, natalie super zakupki :-)
Carla super paczka :-)
agnieszkaala ja tez nie kupuję typowego rożka, ale taki ROŻEK becik KAPTUREK+uszka+PUSZYSTY kocyk KOLORY!! (3290089540) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Dziś rano wybrałam się z mężem do hurtowni (mamy taką fajną w Wrocławiu) i kupiliśmy: pościel (mąż wybrał
biggrin.gif
pozwoliłam
wink2.gif
), kołdre i podusie, kocyk gruby, pieluszki tetrowe kolorowe, butelkę TT (była promka, że druga gratis). A potem z Mamą wybrałam się na łowy ciuszkowe
yes2.gif
biggrin.gif
I oto moje kolejne skarby:

W Smyku była promocja "ubranka -30%"
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

Teraz stopuję i czekam na kolejne mega promki. Zostały mi już do kupienia dosłownie pojedyncze sztuki, bo tak jak mówiłam wcześniej dużo mam od siostry i od szwagra.

A teraz idę odpoczywać, bo nogi mi do tyłka wchodzą.

Oskaa, jakie fajne ciuszki dla małego bombowca. :-D Ten rożek jest cudny. Mam już jeden, zwykły, więc nie wiem, czy drugi kupować...

Ja obecnie czekam na dwie pościele handmade'owe do łóżeczka i wózka. Na dniach przyjdą. :)

reklama
deli to body z dł. rękawem to z Coccodrillo, ale też z promocji 29,90,- (oni mają też fajne rzeczy, ale drogie :szok:) a reszta ze Smyka. Pajace: z żyrafką 45,- - 30% a z autkiem 49,- -30% - one są takie cieplutkie, grube, akurat na jesień/zimę :-)

Do góry