reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***Zakupy***

a co do fotelika to jeszcze nie kupujemy bo Ida nie siedzi ale tez zastanawiam sie nad maxi cosi priori lub tym drugim proponowanym przez Ketsę, tylko nie wiem jeszcze co mój mąż powie na takie ceny :p

reklama
aOLA, ten samochodzik pchacz Fisher Price do ktorego dalas link jest dostepny w Polsce. W Carrefourze widzialam po 160zl. My tez o nim myslimy. Ale jeszcze mamy na niego czas. Mysle ze nam kolo roczku taki wynalazek sie przyda.

Agnesa to mnie zaskoczyłaś I jaka fajna cena ;D No ja myle o tym zakupie koło października listopada jak mężuś wróci Tyle że oczywiście w Cz-wie nie ma Cerrfura ::) ale i tak wybieram się do Ikei do katowic i po fotelk także tam go kupie Jakbys jeszcze kiedys była i go widziała zobacz czy on jest w polskiej wersji

Gochna ja wlasnie szukam bardzo podobnej spacerowki do Twojej, dzis juz nawet wypatrzylam co chce:

http://www.babyco.com.au/catalog/product.asp?pID=25&cID=19

Jeszcze jej nie potrzebujemy - chce ja miec na podroz do Polski, zeby mowc wziac do samolotu. Chcialam najpierw kupic mniejsza, ale sie nie rozkladala do lezacej pozycji.

Oto moja ulubiona spacerowka, ktora jednak okazala sie za niska dla Rolanda i tez nie rozklada sie do pozycji lezacej, szkoda! Wazy tylko 4kg!!

http://www.babyshop.com.au/cube/view_product.php?product=40000-3982#

Pati - czemu mnie nie zdziwilo ze jak otworzylam drugiego linka, z Twoja ulubiona parasolka, zobaczylam trojkolowca ??? :p hehe

Widzę, że teamt spacerówek i fotelików wrze :)

A ja jeszcze apropo pieluch ;D Co do Pampersów to niestety nie trafiłam jeszcze na paczkę z tymi fajnymi zapięciami :( :( Ale może jeszcze zdąże ich spróbować tego lata. Natomiast trafiłam na promocję Huggisów Super-flex i są super, aczkolwiek według mnie są trochę twardsze od Pampersa :( Aha, i Amelko Kamilkowe siuśki też czuć w Pampersie, a w Huggiesie nie aż tak :)
A paklanki są super i muszę ich poszukać w jakimś markecie, bo ostatnio nie widziałam :(

Bartys - zastanawialam sie gdzies Ty, a Ty tu :)
ja tez jeszcze nie trafilam na pampersy ala huggisy ;D ;D ;D bo to zapewne chodzi o takie gumki jakie sa w huggisach :) my teraz tylko na pampersach, bo jak juz powiedzialam wczesniej, wg mnie sa ciensze od huggisow, co latem zdecydowanie bardziej nam odpowiada :)
a ze nie trafilam jeszcze na pampersy z gumkami - moze to dlatego, ze dopiero pierwsza paczka 4 sie konczy ;D ;D ;D
Bartys - a co to jest paklanki ??? bo ja nie wiem ???

Wandzia pozwole sobie Cie oswiecic w kwestii paklanek otoz sa to pachnace woreczki na smierdzace pieluchy ;D niedawno bylo o tym, Sorbkowa walkowala temat ale juz nie wiem na jakim watku ::)

reklama
Dzieki Gabi - w zyciu bym sie nie kapnela ze to sie tak nazywa ;D ;D :D ale za to wiem, ze bella dolancza do swoich pieluch :)

Do góry