reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Ja tez nie widze roznicy w wielkosci 4 i 4+ a zapasy zrobilam mam 3 jumbopaczki ale moze jeszcze kupimy bo u nas od wtorku beda po 42 w leclerku ;D

reklama
tez mam na zapas dwa jumbo i po wypłacie jeszcze kupie z jednego jumbo packa
Zrobie ankiete na polecam odradzam i wyślę do P&G zajrzycie tam ??/ podesle wam link

Natalia - paklanki to woreczki na zużyte pieluszki wygladają jak jednorazówki ale maja zapach śliczny i mam nadzieje że kupa nie bedzie smierdziała :-[ :-[ :-[

Asiu a paklanki to nie są właśnie jednorazówki przypadkiem...???

Karinko jak tylko będziesz chciała basenik to wal do mnie śmiało mam tylko nadzieje że w końcu uda mi sie trafić jak będą.......
A wracając jeszcze do fotelika .... to ja sama mam mętlik w głowie z tego powodu i chciałam się podzielić bo to zawsze raźniej jak ktoś też ma mętlik.....
A na prawde razdzę oglądnąć oba bokładnie na żywo i wtedy zdecydować. ja się obecnie skłaniam bardziej do Bebe ... bardzo fajne ma rozkładnie do pozycji półleżącej i przez to że płynnie się rozkłada to ma więcej możliwości "położenia" fotelika (a w maksi jest 5 chyba i jest to zroboine tak jaby "skokowo" czyli jest 5 i basta).
No i możliwość regulacji boków (szerokości) jest dla mnie absolutną rewelacją.......

widzialam to w tesco te woreczki ale ja sie na nie nie pisze tyle tych worow teraz jest ::) ale fajnie pachna bo wachalam ;D u nas kupa jest co 2 dni i od razu wyosze ja do kontenera na zewnatrz ;D

U nas daleko mamy kosz od bloku i ostatnio jeszcze zjebke dostalismy jak wywoziliśmy autem bo baba myslała żę z domu i mnie krew zalała tak się darłam żę mnie pół osiedla słyszałao sa poza tym kupa 2-3 razy dziennie

Ola tak wyglada ten Hipcio i Oskar na nim  ;D

zmianarozmiarudsc03829ry0.jpg

ja też jestem teraz na kupnie fotelika i spacerówki... o ile nie mam narazie bladego pojęcia jaką spacerówkę wybrać to mam 2 tyby fotelików: jeden właśnie ten co podała Ketsa - Bebe Confort a drugi to ten http://www.allegro.pl/item115064309_fotelik_chicco_key_1_9_18_kg_nowy_wysylka_0_zl.html

Fotelik Bebe Confort ma córcia mojego kuzyna (ma teraz 2 latka) i kuzyn jest z niego bardzo zadowolony i mi go polecał natomiast zastanawiam się na ile skuteczny jest ten system wentylacji który posiada ten drugi fotelik firmy Chicco

no i masz tu babo placek..... osiołkowi w żłoby dano......

reklama
Do góry