reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

no co wy laski ;D , przecież to zajebista super kiecka w starym angielskim stylu Amelko brawo, cudnie oryginalny pomysł, gdzie ją dorwałaś?

reklama
aOla super że macie nareszcie wózek :D teraz będziecie mogli śmigac na długie spacerki :)

Natalio bardzo fajne kapciuchy :) i fajna i pomysłowa zabawka Reksio :D

Amelka no właśnie coś duża ta sukienka ::) ale bardzo ładna :) pewnie tylko na zdjęciu tak wyglada a napewno Julcia będzie w niej ślicznie wyglądała :)

TAK, PAPUTKI TEZ WIDZIALAM NA Allegro i nie kupilam buuuuuuu :p

Ola czekamy na zdjecia wozka !!!!!!!!!!!!!

Amelka wyszla duza ;) ale to chyba zdjecie :p no prawie jak suknia slubna taka elegancka ;) ;D

mialam wkleic ciuszki i zapomnialam ::)

Wiedziałam że będziecie pisa że duża hi hi .Ona ma górę i rekawki na 62 a jest specjalnie taka długa,dłuższa od nóżek o jakieś 30 cm :)

własnie, ja tez szukam takich papci lub skarpetuszek, i jeszcze chodzi za mna nosidło w góry, widziałam fajowe, ale cholernie drogie ok. 500zł

i jeszcze co do Amelkowej sukienki, dziewczynki otwórzcie sobie albumiki z XIX w i zobaczcie jak wtedy niemowlaki się nosiły, własnie takie sukienusie z dołem zwisającym prawie do samej ziemi, cudnie

reklama
ana30 pisze:
i jeszcze co do Amelkowej sukienki, dziewczynki otwórzcie sobie albumiki z XIX w i zobaczcie jak wtedy niemowlaki się nosiły, własnie takie sukienusie z dołem zwisającym prawie do samej ziemi, cudnie

Ja raczej nowoczesna kobitka jestem i mam inny gust ale Amelkowa Julcia na pewno zrobi furorę ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry