reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

ana30 pisze:
Sorbusiowa ja bym Ci radzila bez kapturka, bo uwiera w główkę, a już dzidzie tego nie lubia i bez rękawków - za ciepło się robi. Ale to moje sugestie, ja mam właśnie bez kapturka i bez rękawków i się sprawdza. I zmierz na szerokosć, zeby była swoboda dla kopniaczków nózek, nie ma nic gorzszego niż kokon, za cholerę Ci tam nie wysiedzi. No i żeby zamek zapinał sie od góry do dołu dla bezpieczeństwa.

Ja też raczej taki własnie bym wolała bo z tymi rękawkami to róznie bywa a chcę kupić wiekszy to rękawy za wielkie bedą i kaptur przeszkadzał a poza tym racja lato idzie. Zastanawiałam się w ogóle czy kupować ale maja strasznie sie odkopuje i muszę raczej tylko w lato nie bedę kołderki nakrywać
Dzięki Ana

reklama
Kup koniecznie, to fajny wynalazek i jak ułatwia sprawę. Ja najpierw do kołderki przyszyłam tasiemki, ale to bez sensu bo nie raz znajdowałam Staśka z głową po kołdrą, a tak wiem, że sie nie rozkopie i jest cieplutko i teraz tam go wrzucam w pajacu a latem to w samym bodziaku, wiec chyba bez rękawów praktyczniejszy :)

Asiu zdecydowanie bez rekawow i kaptura ale ten co pokazujesz, wydaje mi sie zdecydowanie za krotki, ja mam nieco dluzszy ;) albo to te zdjecie :p aha, a jaki masz rozmiar tej pizamki z Biedronki ??? bo ja mam 62 i spodnie sa na styk, a gora za duza, z kolei pajaca kupilam za malego ::) a spiocha w sam raz :)

Natalia bardzo fajniusie ;) bardzo lubie h&m tylko na Ade spodnie sa na styk, a gory wiele za duze przy rozm 68 :( wiec nie nosi kompletow :(

Staś wyrasta z 74, w pajacach już robi rurki z palców, a niedawno kupowaliśmy, a body już od dłuższego czasu nosi 80 ;D no i jutro kupujemy nową wanienkę, podgrzewana miseczke do kaszki (bo jak kończę karmić to kasza jest błeee, zimna jak lód) i profilowaną łyżeczkę, żeby sie tak nie męczył.

My mamy spiworki 2 - na zmiane i bardzo je sobie chwale. Super wynalazek! Ach no i jeden jest na zamek a drugi na zapinki i znacznie wole ten rozpinany.

przy moim spiworku jest zamek z boku i ciagnie sie jeszcze u dolu przez co zakladanie go jest super proste plus zapinki na ramionkach dodatkowo ;)
Ana podgrzewana miseczka ??? pierwsze slysze :p napisz cos wiecej :) a lyzeczki mam slikonowe, malutkie i jestem bardzo z nich zadowolona pomimo, ze Canpol babies ;D

reklama
Jsorbek my mamy śpiworek bez rękawków H&M i bardzo dobrze się sprawdza. ;D Na rękawki i kapturek jest już chyba troszkę za ciepło. Poza tym, jak będzie zimno zawsze możesz założyć jakiś sweterek albo kurteczkę. Nie weim tylko czy ten śpiworek, który pokazałaś nie będzie za ciepły. Nie lepiej kupić coś lżejszego, tak, żebyś mogła go używać i w domku i na spacerkach?

Właśnie mnie olśniło, że przecież Ingusia może spać w tym śpiworku. Odłożyłam go po praniu do szuflady, bo stwierdziłam, że jest za ciepło na śpiworek + kołderkę. Teraz schowałam kołderkę i przykrywam grubym kocykiem, który Ingusia ciągle rozkopuje. Zamienię go na śpiworek i cienki kocyk. ::)

Do góry