reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Najnowszy zakup
obraz7152ea.jpg

reklama
Martula super ta huśtaweczka :) :)

A ja mam pytanie do mamuś które mają dla swoich szkrabów turystyczne łóżeczka .... mam zamiar kupić takie właśnie łóżeczko ale żależy mi na tym żeby się łatwo składało i rozkładało...możecie jakieś polecić????

słyszałam że są dobre firmy Hauck, właśnie się przymierzam, moga też służyć jako kojec. Pełno ich na allegro. Ale nie wiem jak się sprawdzają

martula rewelacja ale to pewnie droga impreza ??? 400 zeta trzeba liczyc...my w koncu nie kupilismy bujawki :p
Wandzik fajniusie ciuszki, troche dostala Paulinka prezencikow :o i te dwie maty :laugh: :laugh: a bujawka jest na zasilanie reczne ??? :laugh: czy baterie :p

Joeey - zasilanie reczna :D :D :D :D :D fajnie brzmi :) a szczerze mowiac nawet nie wpadlam na to ze moze byc na zasilanie bateriami - po co to komu ??? tzn ja jestem troszke przeciwniczka wszystkiego elektrycznego, a bujawka i tak nie potrzebuje zasilania na baterie, bo przeciez i tak musze byc przy dziecku non stop jak sie buja !!! oka bym nie spuscila...

reklama
no bujawki huśtawki superowe a ta Martuli a na tą Martuli to cały wychowawczy to pewno mało ::) ale jest extra

a my nie mamy żadnych prezetów z chrztu tylko kasa :( znaczy się tylko kasa ;D

Do góry