reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Gabi gondolki nie kupuje bo to juz teraz bez sensu, a wózio ma możliwość rozłożenia oparcia do leżącej pozycji...

więc troszkę tak bedziemy jeździć póki nie będzie sidział a jak nam bedzie nie wygodnie to spokojnie poczekamy na siadanie (nie sśpieszy nam sie tez bo my cały czas z nosidełkiem chodzimy a spacery z musu nie możemy miec za długich wiec na razie styka)

A Marlin po prostu duzo bardziej mi sie podobał do ma superowe te koła przednie takie śmieszne i już żadnego innego nie chciałam ;D

reklama
Zdanka patrzę 3 miesiące na ten mój obecy ;D nie na tego jaguara ::) bo jaguara dopiero znalazłam po tym jak Ketsa pokazała Merlina

Gabi Jaguar sie niby wydaje lepszy od Marlina bo ma ten podnozek regulowany i rewelacyjnie sie spacerowke na stelaz montuje w obie strony (super latwo!!!) ale jest duzo mniejszy od Marlina i nie ma tych kol takich na dziury :) Ten moj 3-kolowy to wlasnie byl Traxx Jaguar. Cudo bylo ale zupelnie niestabilny sie dziad okazal.....4 kola to jednak co innego...Ale wozia nam zal bylo jak diabli! A jezeli moge podpowiedziec kolor to oczywiscie rzecz gustu ale ten ice jest najbrzydszy, ten chabrowy taki jest bardzo ladny i bezowy tez mi sie bardzo podobal. Ale Marlin chyba w ice nie wystepuje...nie wiem....(to taki jasno niebieski. Taki majtkowy....)

Zdanka ten sklep jest w Wesolej ale dokladnie to musialabys do goscia zadzwonic bo nazwy ulicy nie pamietam. Ale latwo trafic tam.

ja ciągle na zakupach a prawie nic nie kupuje ::) jestem strasznie wybredna jeśli chodzi o ciuchy Chciałam sobie kupic jeansy ale normalnie szkok same biodrówki a ja nie lubie biodrówek takze w czwartek ciąg dalszy zakupów ;D ;D ;D

to ja sie pochwale najnowszymi zakupami ;D ;D ;D

to sukienusia z Cubusa - przesliczna, w rzeczywistosci o wiele ladniejsza :)
10000117pg.jpg

10000132bl.jpg

sa jeszcze body i rajstopki do kompletu :) i sie zastanawiam czy nie ubrac tego po chrzcie do kawiarni :)

Wanda...no przecudowne..:)..nie bylo takich wiekszych..:D...sliczne sliczne sliczne  no napatrzec sie nie moge no..:D ubieraj do kawiarni niech ogladaja wszyscy sliczna ksiezniczke..:)

reklama
Martula - allegro jest wszedzie ;D ;D ;D trzeba tylko znalezc czas :) A z tym mozesz miec teraz problem skoro wrocilas do pracy - podziwiam !!!

Do góry