reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Joeey ja też mam tylko kurtkę...i na razie nie chce kombinezonu ale czy jest potrzebny to się dopiero okaże
nie lubie kombinezonów i mam nadzieje że się obejdziemy bez

Magda no poszalałaś żółta bluza baaaaardzo fajna i bodziaki ekstra .......no i w ogóle wszystko

reklama
Ketsa - a pewnie ze sie obejdziecie :) Ja też nie lubię kombinezonów - Wiktor nie miał na pierwszą zimę - a był młodszy, bo z lutero - i nic mu sie nie stało :)

A no to super Wanda od ciebie to takie inforacje z pierwszej ręki i najpewniejsze to dobrze że nie musze szukać żadnych takich worów na zime.

Ty, Madzia - a o tym goopia nie pomyślałam :D :D :D
ale luzik, jak juz wyjdzie nam wyjazd na narty, to wtedy będe się martwić...
ale w sumie to ja mam kombinezon na rocznego maluszka - granatowy, ale ciepły :)
Więc raczej Wiktorka trzeba będzie wyposażyć :)

A ja tzn WeroNika ma 3 kombinezony (odziedziczone po kuzynostwie).
Jestem wdzięczna kuzynce, za zasilanie szafy Niśki :) ogromne oszczędności to dla mnie.

reklama
Dziewczyny wlasnie licytuje fajan rzecz dla Szymka na alegro!!jak wygram to wam pokaze!!!ale narazie nie powiem bo byscie mnie zaczely przebijac!!!!!!!!!ale cudo-mowie wam!

Do góry