reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

reklama
dziewczyny nie wzielam tego wozka chicco z Anglii bo sie nie zmiescil mamie do samochodu z moimi tobolami jak jechalismy na lotnisko ::) i teraz wrocilam i ten moj quinny to jest masakra ! Ade w nim rzuca bo za szeroko, brak barierki, beznadziejne pasy i niestabilny i maly kosz na zakupy, zalamana jestem i musze kupic nowa spacerowke ::) i teraz znowu sie zastanawiam jaka, ale chce taka zeby i na zime byla, bo tego quinny chce sprzedac bo taki beznadziejny :(

Joeey - a mama nie moze jakos przyslac tego chicco ???
swoja droga zawsze najmniej lubilam chiccowskie i gracowskie wozki - moze cos sie zmienilo ???

Ja chyba zainwestuje w kojec :)

no ten chicco zajeb... naprawde wart tych pieniazkow, jedyna wada to regulacja raczki - jest dla niskich osob, mi nie przeszkadza bom maluczka ale Artek chyba bedzie sie musial schylac ::)
w sumie mama moze wyslac ale ja nie chce bo on ma kilka uszkodzen bo poprzednich wlascicielach i jest zgnilozielony ;)

Sorbuś super wieści!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak się cieszę! ;D ;D ;D

Joeey a jaki masz ten wózek Chicco? Ponee XS czy inny?

joeey pisze:
Asiu po prostu wywalczylas strechowe pampersy dla wszystkch matek w Polsce ! BRAWO ;D

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Wanda kojec to dobra rzecz! Polecam gorąco! Bez niego nic chyba bym w domu nie zrobiła.

nowe pampery na codzin extraaaaaaaa tylko od 4+ z tego co pisza ale ja i tak mam 6 mega paczek w domu zachomikowanych ;D ;D ;D

Joeey ;D ;D ;D bedziesz miec 3 wozek ??? ::) :laugh: :laugh: :laugh:

Natalka tak ten chicco i jest super i mysle o kupnie nowego tutaj :) chyba wszystkie spacerowki sa takie niskie i nie maja regulacji raczek no nie ???

Gaba Ty sie nie smiej ! >:D bo to Ty jestes hobbystka wozkow :laugh: tamten zostal w Anglii to tak jakbym go nie miala wiec drugi wozek ale quinny chce opchnac bo nie jestem zadowolona ;) ale zamotalam ale pewnie skumalas ;D

Wandzik masz calkowita racje ze mnie jest straszna estetka wiec wszystko musi pasowac a roz do zgnilozielonego ni h.u.j.a rany przez te przeklenstwa z bb mnie wyrzuca :laugh:

reklama
Joeey tak tak, wyrzucą, zaraz Cię zgłoszę do moderatora za te przekleństwa, ha ha ha. ;) :laugh:

Ja też jestem estetką i z przykrością Cię inforumję, że nie ma kolorku tego Ponee XS który by pasował do różu. Dlatego wybraliśmy czarny z zielonymi i niebieskimi wstawkami i dlatego kupiłam 2 ubranka w kolorze zielonym - zeby pasował do wózeczka, he he.

Do góry