reklama
dziewczyny nie wzielam tego wozka chicco z Anglii bo sie nie zmiescil mamie do samochodu z moimi tobolami jak jechalismy na lotnisko : i teraz wrocilam i ten moj quinny to jest masakra ! Ade w nim rzuca bo za szeroko, brak barierki, beznadziejne pasy i niestabilny i maly kosz na zakupy, zalamana jestem i musze kupic nowa spacerowke : i teraz znowu sie zastanawiam jaka, ale chce taka zeby i na zime byla, bo tego quinny chce sprzedac bo taki beznadziejny
no ten chicco zajeb... naprawde wart tych pieniazkow, jedyna wada to regulacja raczki - jest dla niskich osob, mi nie przeszkadza bom maluczka ale Artek chyba bedzie sie musial schylac :
w sumie mama moze wyslac ale ja nie chce bo on ma kilka uszkodzen bo poprzednich wlascicielach i jest zgnilozielony
w sumie mama moze wyslac ale ja nie chce bo on ma kilka uszkodzen bo poprzednich wlascicielach i jest zgnilozielony
Nathalie
Fan(ka)
Sorbuś super wieści!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak się cieszę! ;D ;D ;D
Joeey a jaki masz ten wózek Chicco? Ponee XS czy inny?
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Wanda kojec to dobra rzecz! Polecam gorąco! Bez niego nic chyba bym w domu nie zrobiła.
Joeey a jaki masz ten wózek Chicco? Ponee XS czy inny?
joeey pisze:Asiu po prostu wywalczylas strechowe pampersy dla wszystkch matek w Polsce ! BRAWO ;D
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Wanda kojec to dobra rzecz! Polecam gorąco! Bez niego nic chyba bym w domu nie zrobiła.
Natalka tak ten chicco i jest super i mysle o kupnie nowego tutaj chyba wszystkie spacerowki sa takie niskie i nie maja regulacji raczek no nie ???
Gaba Ty sie nie smiej ! > bo to Ty jestes hobbystka wozkow :laugh: tamten zostal w Anglii to tak jakbym go nie miala wiec drugi wozek ale quinny chce opchnac bo nie jestem zadowolona ale zamotalam ale pewnie skumalas ;D
Gaba Ty sie nie smiej ! > bo to Ty jestes hobbystka wozkow :laugh: tamten zostal w Anglii to tak jakbym go nie miala wiec drugi wozek ale quinny chce opchnac bo nie jestem zadowolona ale zamotalam ale pewnie skumalas ;D
reklama
Nathalie
Fan(ka)
Joeey tak tak, wyrzucą, zaraz Cię zgłoszę do moderatora za te przekleństwa, ha ha ha. :laugh:
Ja też jestem estetką i z przykrością Cię inforumję, że nie ma kolorku tego Ponee XS który by pasował do różu. Dlatego wybraliśmy czarny z zielonymi i niebieskimi wstawkami i dlatego kupiłam 2 ubranka w kolorze zielonym - zeby pasował do wózeczka, he he.
Ja też jestem estetką i z przykrością Cię inforumję, że nie ma kolorku tego Ponee XS który by pasował do różu. Dlatego wybraliśmy czarny z zielonymi i niebieskimi wstawkami i dlatego kupiłam 2 ubranka w kolorze zielonym - zeby pasował do wózeczka, he he.