reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

TAK - krzesełko super, zaleta dodatkowa to kosz pod spodem.
"Wkładeczka" no cóż ............ wszystkie dzieciaki są superaste, ale Gabrysia to cudo ;-) urodziwa panna no i te włoski :)

Pozdrawiam

reklama
Sorbuś, widziałam na fotkach Majeczki, ze mieliście namiot plażowy, tak sie własnie zastanawiam, ze to sie rzeczywiście może przydać nad morzem. Potwierdzasz?? (ja nad morzenm już 100 lat nie byłam, więc "błądzę"...)

Karina super krzesełko :) a Gabi wygląda w nim przecudnie w sam raz dla niej :)

My używamy chusteczek rossmanowskich i bardzo nam odpowiadają :) a Bambino nie próbowaliśmy, mówicie że są dobre?

Donia możesz wkleic zdjęcie tych chusteczek Bella?

Paula, ja własnie oglądam takie namioty na allegro i chyba trzeba kupić. Czekam tylko na Dobre Rady Cioci Asi (Sorbuś, help!)

dziewczyny, te namioty sa akurat po 20 zl w Lidlu, kupilam wlasnie, bo tez sie wybieramy, tylko nie bierzcie zoltych, bo robaczki was zaatakuja.

Karina tak tak krzese lkommm;,. mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmh Hania pisze ze super,tab ążżżżżżżżżżżżżżżżżżżżććććććżżżżżżżżżżżżżżżżż ,m,xmmsccccccccccccccsmkn
takie jak jej ;)tylko kolor ciemniejszy

Hania tak pisala ye)ze wszytko pozmieniala ona to potrafi ;)

uzywalam kiedys tych chusteczek z rosmana babydream ale nie bylam zadowolona jakies takie dziwne byly,pieluchy z rosmana tez mi nie podeszly.Obstaje za tym ze biedronkowe sa najlepsze!!

A chusteczek to uzywam jak poadnie Dada Pampers(tylko ze one sa slabo nawilzone jak dla mnie)Bella delfi i Nivea a na bambino Hania ma uczulenie

reklama
Potwierdzam - namiot rewelacja tylko kupcie sobie nie trójkątny tylko z dwoma tymi na górze drutami jest większy. Znajomi mieli z jednym i jest nie za bardzo.

Maja spała w nim i w ogóle - parasol by sie nie sprawdził.

Zapłaciłam 18,50 w Auchan. Ja mam granatowo zółty i fakt robaczki pojawiły sie w ostatnim dniu jak tam bylismy to ich sporo było na zółtym ale na granat tez leciały. Dobry sposób to zmoczyć pieluczy i położyć na namiocie.

Ale naprawdę jest super i jeszcze za takie pieniądze to już w ogóle

Do góry