reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

reklama
AOla jest bardzo ładny ja jednak wole jaśniejsze kolory , ale mimo to bardzo mi się podoba.

Chusteczki z rossmana używam od dawna te Babydrea i sa ok wczesniej móiłam super dopóki nie spróbowałam Bambino. a te rossmanowskie - jeśli o nie ci chodzi to kompletna szmira najgorsze jakie miałam

Bambino ostatnio kupiłam a wczesniej pampers - i normalie pampers się chowa pomijając fakt żę z 10 pierwszych w obu paczkach pampersa były suche- od razu napisałam o tym do działu konsumenta pampersa.

I tez o tych nowych pampersaqch że są super i w oóle pytałam czy będą na stałe- jeszcze nie wiedzą ale napisąłam żę na forum wszystkie dziewczyny nimi zachwycone i takie tam kity, bo mi bardzo pasują a tych starych nie lubię. kupiłam wczoraj jumbo paka na zapas

Ja tez uzywam chusteczek Bambino - jak dla mnie są najlepsze! Mocno nawilzone i zamkniecie sie nie odkleja po kilku otwarciach. Jak dla mnie - Nivea uczula, Huggies zostawiają klaczki na pupci, Pampers taz uzywam -takie sobie ale mniej nawilzone. Innych nie próbowalam.

a my - po wielu testach - husteczki tylko Nivea używamy. I jest ok, a wszystkie inne kosmetyki Nivea nam nie pasują, uczulaja Agatę, albo są nam niepotrzebne. A ja zanim się urodziła to kupiłam cały zestaw Nivea własnie, musze sprawdzic terminy ważności i szukac "zaprzyjaźnione"j Dzidzi, której by sie przydały

ja uzywałam chusteczek dzidziusia ale kończą mi się a ide po południu do rossmana ale w takim razie nie będę ich kupować Dzięki za odpowiedzi Moza sprobuje bambino? Chociaz ja z dzidziusia jestem zadowolona

Chusteczki - jak dla mnie są rewelacyjne Dzidziusia ;-)

Pieluchy - na nowe pampersy jeszcze nie trafiłam ;( a chciałabym

Kosmetyki - Oilatum
Krem na slońce - Ziaja (Zjajka filtr 30) kiepsko sie rozprowadza

A z Fotelikiem samochodowym to mam znowu dylemat :( - tyle tu popisałyście hm........
Ramatti Venus?? Deltim Mały podróżnik??
Musimy pojeździc po sklepach, obejrzeć, podotykac :-) i zadecydować.

No dla mnie Bambino najlepsze mocniej nawilżone niż pampers i w Pampersach faktycznie zamykanie do kitu

Dobrze że fotelik kupilismy juz dawno bo mym osiwiała przy was ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Dor to spróbuj tych nowych pileuszek Pampers sa rewelka

Olu - Tobi super. Odpisala mi kobietka ze jutro dostaja foteliki i zobaczymy, czy beda pokrowce :) moze jednak?? :) Szkoda ze mi wczoraj nie pisalyscie o tym turkusowym, ja sie sklanialam w jego strone, ale brakowalo mi ostatecznego impulsu bo wszyscy na pomaranczowy :) hihi ;)

Co do chusteczek, to ja lubie zarowno nivea, dlugo uzywalam babydream - podoba mi sie zapach i ogolnie sa ok, wbrew moim obawom (z tej serii mialam tez oliwke i uzywam szamponu, bardzo dobre), bambino tez jakis czas uzywalam ale wole babydream, a ostatnio zakupilam w LIDLU chusteczki firmy Cien - jak dla mnie najlepsze. Nawilzone w sam raz, delikatny zapach, zadnych klaczkow jak piszecie :) Z tej firmy Cien tez zaryzyowakalm pieluchy, i musze przyznac ze bylam bardzo zadowolona, jedyny ich minus to to, ze sa niestety dosc krotkie ::) A tak dobrze chlona wilgoc, estetyczne - sa w tam jakies obrazki, nawet maja jakis tam wskaznik wilgoci ;) taki bajer ja tam i tak swoim okiem musze rzucic by ocenic stan pieluchy :) a tak na ogol uzywam tez niemieckich pieluch vibelle, tata mi je przywozi i sa ok. Grunt ze za darmo ;D ;D ;D

a tak w temacie kosmetykow, to Wam powiem ze moja Oliwcie uczulila oliwka nivei ::) miala wysypke na calym ciele, zaryzykowalm jonsona w zelu - troche mialam leki bo czesto slysze opinie ze ta firma uczula - ale dla nas super. Teraz tylko tej w zelu uzywamy :)
To sie nagadalam. ;D

reklama
a ja uzywam chusteczek tylko bambino - jakos inne mi nie pasowaly... a w podroze zabieram huggisy, bo maja zamkniecie i tez nie sa zle :)

pieluchy tylko pampersy teraz, bo huggisy sa za grube, a pampersy cieniuskie :)

Do góry