reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Bartyś ale oczywiście tylko dopiero w sobote lub niedziele bo dopiero wtedy bedziemy przemieszczali się samochodem

reklama
No fachowy ten fotelik Zdanka :) No i ma pasy pięciopunktowe, a ten nasz nie :( I kolorek też niczego sobie :) Praktyczny przynajmniej :)

a my kupiliśmy drugi wózek zwykłą parasolkę - wnerwiłam się żę tak dużo nam miejsca zajmuje ten poprzedni w bagazniku, a ten się rozkłada do spania ma budę i osłone na nózki i jest git - a na zimje kup0ię sobie sanki z popychaczem czy cos takiego ::) ::) ::)

Tak, tak, fotelik super, też go wybrałam. Niestety będziemy musieli poczekać jeszcze z zakupem aż Ingusia zacznie siedzieć.

Sorbuś chwal się wózeczkiem i wstawiaj fotki, z wkładką oczywiście. :laugh:

Witam!!

Fotelik RamattiVenus - super, przynajmniej to co o nim piszą na allegro - jest ok. i w dodatku tani :-)
A Ewcia zrobiła niezły numer :-)

Ten ramatti jest bardzo do moje podobny takżę jakbym miała ten sam hihih - maxi cosi priori

Natalia jeszcze Maja nie ma zdjęć w wózku :-[ :-[ :-[ to taki zwykły baby dreams travel szkoda mi kasy na jakiś Peg perego bo i tak zima nie pojeżdzi a za niedługo znowu bedę chciała pewnie inny :-[ :-[ :-[

dzięki dziewczyny dzięki :)
NAtalia moim zdaniem mogła byś już kupić Ingusi ten fotelik bo on rozkłada się do pozycji półleżącej dosyć sporą ma tą opcje

reklama
Zdanka - bardzo ladny fotelik, a kolor - naprawde niewiele rozni sie 1 od 2, a czy to takie najwazniejsze jest to nie wiem :) takze wszystko ok :)

Do góry