reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

ale śliczności a ta wkładeczka... ;D
ja też trochę pokupowałam ale nie mam jak wstawić :p musze zabrać tacie kamerkę ;)
Steffi gdzie dorwałaś tego niedźwiadka? Daj linka

reklama
Aaaaaaaa- no taaak, teraz rozumiem czemu :laugh: ;D młoda ma szczęscie ze mamusia dobry gust posiada, zresztą wszystkie nasze dzieciaki maja to szczęście ;) ;D

hehe - nie ma jak wrodzona skromnosc ;D ;D ;D

A tak w ogole Moskito, to ten komplecik jest na 62 i jest akurat do noszenia ;D A te zolte spiochy dla porownania sa na roczek - ogromne !!! i w ogole sa zolte - ale mam zbyt mocna lampe chyba w aparacie a nie umiem dostroic ;D

ale sie zescie dzis rozszalaly z fotosami... i co ja mam kazdej po kolei napisac jak wszystko mi sie podoba ??? ;D cudenka ;D no bajera sa te ciuszki teraz dla maluszkow ;D ;D ;D

reklama
A wiecie co, ja jak narazie tylko raz ubralam Paulince kombinezon - w ogole nie uzywam :) Mam polarkowy komplet wyjsciowy - jest lepszy do fotelika samochodowego bo latwiej zapiac pasy :) a do wozka tez go uzywam bo jak ten raz zalozylam kombinezon to jej sie jakos to nie podobalo - moze dlatego ze nie rozowy ;D ;D ;D

Do góry