reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Ola nie jestem pewna jak to sie mogło stać...ale na pewno zrobił to tylko i wyłącznie za pomocą nóg..... no mówie że to małe ADHD ;D ::) (tfu tfu tfu mam nadzieję że jednak nie)

A jeśli cjodzi o termometr to ja mam Scaneo i chyba nie umiem się nim posługiwać bo dziwne mi temperatury wychodzą .... ale widziałam na którymś zdjęciu że Pamcia ma chyba taki sam,..... więc kożystając z okazji zapytowywuje Pamciu czy u was działa bez zarzutu ???

Mozna nim skanować czoło od skroni do skroni albo tradycyjnie mierzyć w uchu ale właśnie zależy jak sie ustawi sonde skanującą to różnie temerature wskazuje...

reklama

Didi ja mam nosidło Chicco go plus i niestety niedługo się już z nim pożegnamy bo jest tylko do 9 kg a szkoda bo bardzo fajne jest i dlatego polecam wybrać takie o jak największym zakresie wagowym...

aOla my mamy termometr Thermowal rapid i bardzo ładnie i prosto mierzy temperaturę, ale nie jest to niestety termometr do ucha. Nie jest za to drogi ale jest dobry i szybko można zmierzyć nim temperaturę. Nam na szczęście jeszcze nie był potrzebny i oby jeszcze długo nie był :) ale taką rzecz w domu trzeba mieć!
Termometr Thermoval rapid w gazecie Mam dziecko otrzymał największą ocenę wśród testowanych termometrów :)

Chciałam się Was poradzić w sprawie krzesełka. Już chyba niedługo będziemy musieli kupić, bo Ingusia coraz częściej siedzi, a jak się ją kładzie to jest afera. Nawet gondolkę musiałam do piwnicy wynieść, Mała teraz w spacerówce pomyka. Moje pytanie - czy już kupiłyście i na co należy zwracać uwagę?

aOla dokładnie taki :)

Natalio no ja właśnie też musze sie zająć szukaniem krzesełka, już kiedyś o tym myślałam, ale nie zdecydowałam się.
Musze poszukać czegoś fajnego i praktycznego a najważniejsze bezpiecznego, bo ciocia (przyszła chrzestna Kacperka) chce sprezentować jako prezent na chrzciny. Myślę, że takie ze stolikiem będzie lepsze bo dłużej posłuży, ale takie jak ma np. Majeczka Sorbkowa tez mi się podoba bo ma regulowane oparcie, ale jednak chyba zdecyduję się na to pierwsze.
Jak znajde jakies fajne to wkleje linka :) a Ty jak znajdziesz to też poproszę ;)

reklama
Do góry