Fajne ciuszki Natalio. Szczegolnie podoba mi sie ta bluza polarowa i ogrodniczki. Mnie moj maz nie pozwala niczego kupowac w lumpeksach, troche nad tym ubolewam, bo a od jakiegos czasu podziwiam ubranka jakie udalo Wam sie w nich upolowac, i to pewnie za grosze - i tez bym tak chciala. Chociaz z drugiej strony moj maz nigdy mi nie odmawia gdy chce cos nowego kupic Kubusiowi - tylko wtedy czesto mi sie rozsadek wlacza i stwierdzam, ze tych pieniedzy ta rzecz nie jest warta, a tym bardziej, ze Kubus troche ubranek jednak ma. Ale za "grosz" bym kupila
I fajnie, ze myslicie o drugim bobasku i juz nawet jakies kroki czynicie na jego rzecz
U nas tez jest w planach...
Paula, na Twoich zdjeciach z Kacperkiem dopatrzylam sie (ale nie wiem czy dobrze) podkladow jednorazowych do przewijania. Nazwalas je chyba ceratka. Czy dobrze mysle, ze ona jest jednorazowa - folia z ligninka, czy czyms podobnym? Jesli tak - gdzie je kupujesz? Choruje na nie od porodu.
Pozdrawiam,
Agnieszka
Paula, na Twoich zdjeciach z Kacperkiem dopatrzylam sie (ale nie wiem czy dobrze) podkladow jednorazowych do przewijania. Nazwalas je chyba ceratka. Czy dobrze mysle, ze ona jest jednorazowa - folia z ligninka, czy czyms podobnym? Jesli tak - gdzie je kupujesz? Choruje na nie od porodu.
Pozdrawiam,
Agnieszka