reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

reklama
Olu ja nie kupilam w koncu tego bodziaka ale didi napewno, cos wspominala, ze raczej dobrej jakosci, ale Al pewnie juz dawno z niego wyrosl :laugh: :laugh:

wlasnie zamowilam torbe quinny do mojego wozka, jestem cala podjarana ;D nie moglam sie doprosic zeby Artek mi w Niemczech kupil i w koncu sama zakupilam...juz nie moge sie doczekac, ciagle noszenie pieluch w siatkach mnie dobija ::)

Dziewczyny ja też korzystam z tych podkładów "jednorazowych" - sa bardzo przydatne przy przewijaniu w każdym innym miejscu niż przewijak - u lekarza, na kanapie itp.Nie sa tak duże jak te ceratki i zawsze mam jedną w torbie razem z pieluchami. Kupowałam je na allegro - polecam te błękitne sa ładniejsze niż żólte.

Co do zakupów w lumpexach - nie mam nic przeciwko tylko ja jakoś nie mam ręki do wyszukiwania "perełek". Ale siostra czasami mi coś upoluje. A ja sama ostatnio przechodziłam koło jednego i kupiłam zabawkę z wystawy z a 4 zł.- Księżniczka- Bańka Wstańka. Już została cała uprana i Gabrynia z nią czasami walczy. ;D

Co do podkładów to fajna sprawa ale raczej trzeba cały czas przy dzieku być jak na tym leży ponieważ mój zdolny syn jak go zostawiłam na tym chwilunię to wieżgał nogami że zaraz było po podkładzie jakimś cudem rozwalił jeden bok tego podkładu.... a następnie całą zawartość (ten wkładzik któru pochłania wilgoć) zrolował i fruwały takie waciki po całym łóżeczku........

Ale generalnie np. na przewijak czy tak jak pisze Karina do lekarza to sa dużo lepssze od pieluch

ketsa pisze:
mój zdolny syn jak go zostawiłam na tym chwilunię to wieżgał nogami że zaraz było po podkładzie jakimś cudem rozwalił jeden bok tego podkładu.... a następnie całą zawartość (ten wkładzik któru pochłania wilgoć) zrolował i fruwały takie waciki po całym łóżeczku........
Ketsa jak to rozwalił bok??? nieżły jest!!! przeciez to jest dosyć mocne ::) jak on to zrobił, musiał chyba wkładac do buzi ::) rozrabiaka ;D

kupiłam Mai sukienusi cherokee za cały 1 zł - w rzeczywistości o wiele ładniajsza

sukienusia0pw.jpg

reklama
Do góry