reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Piękne zakupki, piękne (czy tylko ja nie mam jeszcze krzesełka?). A laleczka...no cóż, ja tam miałam Barbie sztuk kilkanaście (wszystkim mój brat systematycznie odgryzał tudziez ucinał kończyny) i nic mi się nie stało. Strasznie nie lubiłam lalek typu bobas. Ale kiedyś te Barbie były nieco mniej lafiryndowate. Pamiętam taką murzyneczkę z gitarą...świeciła w nocy ;D.

reklama
No i Twoje krzesełko Remeny to jest to. Ale jestem zła na ten prezent, a rzez teściową to jeszcze wygląda tak jakbym sama powiedziała, że takie chcę, grrr. Trzeba się namęczyć, żeby dziecko tam wsadzić i nóg mu nie połamać, albo nie dokręcić śrub, żeby się blat wyjmował, innych pomysłów nie mam :p

Remeny super krzesełko bardzo mi sie podoba! Misia to wasze to pamietam że mój bracholek miał podobne tylko czerwone ;) heh
sentyment mi się włączył ;D a ta aukcja na ebayu - ochyda !

No to my sie tez pochwalimy naszym nowym krzeselkiem  :)
Latwo sie je sklada, myje, ma przydatna poleczke pod siedzeniem na drobiazgi  ;)
patus194bm1.jpg

mozna sie pobawic i sobie kuchnie poogladac  ;D
patus202hi1.jpg

Anetka super krzeselko, a Patryk wyglada w nim przeuroczo.
Chyba to najwyzszy czas na zakup krzeselka, ja na razie sadzam Toska w rogu kanapy, otaczam poduszkami i dawaj jedzonko, tyle ze nie wiem jak dlugo kanapa (jej kolor) wytrzyma wszystkie te marchewki, brzoskwinki itd. :)

reklama
Do góry