reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

reklama
:-) Blond Ty to zawsze wynajdziesz coś super pomysł ale nasza Olka tak kocha wodę że pryszcze w niej ile wlezie i wodę ma wszędzie ;-)

Karolla buty cudne, podziwiam babeczki, które potrafią w takich chodzić.
Ja w takich mogłabym tylko do zdjęć pozować, niestety :zawstydzona/y:

Emilka w kapeluszu to rasaowa dama, taka z "S" klasą ;-)

Nam się sprawdzają huggiesy 4, Iga jakoś ostatnimi miesiącami prawie nie sika w nocy. Dobry objaw, cieszę się z tego bardzo, bo znaczy się umie pięknie trzymać, czasem aż za dług trzyma. W szpitalu kiedy chcieliśmy pobrać próbkę, przez ponad dwie godziny ani korpelki nie uroniła. Żadne domowe metody z wodą z kranu czy moczenie nóżek nie pomagały. No i jeszcze chyba się z przewijakiem pożegnamy, bo już tylko na stojąco zakładamy pieluszki.

Emilka słodziusio wyglada w takowym wynalazku do wanny :-)

a ja zaszalalam i kupilam bluzke sexi a co.... do lata schudnac zamierzam wiec sie w nia zmiescic powinnam...zreszta teraz chyba tyz wlize ;-)
DOROTHY PERKINS --40-- bluzka koronkowa (156336868) - Aukcje internetowe Allegro
bo sweterek ktory kupilam m-ke jak na mnie szyty....swoja droga polecam te ciuszki swietna jakosc
YaYa NOWY M Piękny sweterek z dekoltem OKAZJA (156843427) - Aukcje internetowe Allegro

mlodemu tez adidaski kupilam ale to jak zrobie fotke to wkleje...

Myfa super sweterek (bluzeczka mi się nie otwiera :-( )

A ja kupiłam sobie na ciuchach nową sukieneczkę z H&M za 12 zł. Sukienka na lato. Jak wyschnie to jakąś fotkę wkleję.

reklama
dzięki ....
Karola ja też ostatnio upolowałam na szmatkach dwie bluzeczki i żakiet rozowo brazowy w zyciu takiego bym wczesniej nie kupila ale cos mnie natchnelo.... przyznam sie ze odkad w moim zyciu pojawil sie ten cudowny mezczyzna maly zmienil mi sie gust khmmmm albo wydoroslalam....

Do góry