reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Hi hi to ja oglądam sobie rzeczy w sklepie macam i dotykam ale jak coś jest droższe to wolę poszukac
czy nie da sie taniej ;)
dzisiaj kupiłam małej kolejne pajacyki z weluru nie mogłam sie opanowac, jeden rózowo biały
a drugi błękitny z tygryskiem ;D ale ciesze sie ze karuzeli nie kupiłam od razu bo bym przepłaciła!!
Za to w sobote jade z mezem po mebelki i wozek jejku boje sie jak mi podlicza wsio ;) ale cóż...

reklama
A ja wczoraj nareszcie kupilam sliczna wloczke - mieciutenka, delikatna, specjalnie dla maluszkow - i zaczelam robic miniaturkowy sweterek ;D Tyl bedzie niebieski, a przod w niebiesko - rozowe paseczki.
A jak juz Bebiczek z niego wyrosnie to schowam sweterek do pudeleczka i pokaze za 18 lat mojemu synkowi lub coreczce jakim byl/a malenstwem!

Ja dostałam od rodziców maleńkie drewniaczki w których biegałam po Bulwarze ;-) Dostałam je w dniu kiedy dowiedzieli się, że będą mieli wnuczka hihi

Jej Magdulska ale słodziutkie ciuszki, jaki mały sweterek i kurteczka ;D

A to są moje typy jeśli chodzi o kocyki - cena niestety około 100 zł ale i tak go zdobędę i skaniam się ku żyrafkom 80/100 cm;D

plus1.jpg

pelter1.jpg

Rybka cudo kocyki. Ja nie bardzo mogłabym sie zdecydować, który lepszy ;). Rozejrzyj sie po sklepach bo ja podobny (tylko niebieski w smoki) kupowałam Matiemu. w prawdzie to bylo 5 lat temu, ale cane była bardziej dostępna. A wydake mi sie, że to z tego samego materiału, no i chyba rozmiartez zblizony. Nasz przez pewnie czas służył jako narzyta na łóżeczko Matusia.

Rybka jak dla mnie wygrywają żyrafy ;-) Mój Michałek będzie miał jedną pościel w krówki a drugą w żyrafy hihi, no może jeszcze jakąś męską skombinuję ;-) z traktorem np hehe. Śliczniusie kocyki

reklama
Do góry