reklama
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
Magduska ja tez tylko prawo i lewo ale siostre umie wiecej wiec khmmm uczy mnie :-)
Karolla oj mogla bym wywolac corcie bo moj ciagle mi powtarza ze corcie bedziemy miec.....tesciowa dwojke chlopakow miala to i wnusia by sie przydala moj maz tez jakos bardzie ku corci sie sklania? chociaz wczoraj mi powiedzial ze dla niego to i blizniaki moga byc :-) a ja tam chce by zdrowiusie bylo...
Karolla oj mogla bym wywolac corcie bo moj ciagle mi powtarza ze corcie bedziemy miec.....tesciowa dwojke chlopakow miala to i wnusia by sie przydala moj maz tez jakos bardzie ku corci sie sklania? chociaz wczoraj mi powiedzial ze dla niego to i blizniaki moga byc :-) a ja tam chce by zdrowiusie bylo...
Magduska
Mama 2 super chłopaków
bujanie super, gondolka spora, oprócz tego jest jeszcze spacerowka i parasolka ale juz nie chciało mi się go rozkładać i składać. Oczywiście przekładana rączka, pompowane koła, hamulec ręczny i nożny. Wózek ma dożywotnią gwarancję. Ja jestem zachwycona. Nigdy bym takiego drogiego wózka nie kupiła. Wózek ma 3 lata jest używany a w ogóle śladów nie ma
Pewnie nie ma znaczenia czy syn czy córcia mój mężuś już tak fajnie do niej mówi szczególnie jak go nie ma kilka dni
to taki stęskniony za głaskaniem brzunia jest , u nas jest już Oskarek wiec teraz bedzie nasza Olcia no i dziadkowie (teściowie) mają komplet wnusiów
JA mam ostatnio jakieś chore mysli czy z moją mała wszystko w porządku nie wiem skad mi sie tyle obaw bierze ? Albo po tych głupich snach albo
sobie coś wmawiam !
to taki stęskniony za głaskaniem brzunia jest , u nas jest już Oskarek wiec teraz bedzie nasza Olcia no i dziadkowie (teściowie) mają komplet wnusiów
JA mam ostatnio jakieś chore mysli czy z moją mała wszystko w porządku nie wiem skad mi sie tyle obaw bierze ? Albo po tych głupich snach albo
sobie coś wmawiam !
karola7
Fanka BB :)
A mi mąż w piątek powiedzial taki komplement, że az do dzisiaj mi miło. Oczywiście byłam nieumalowana, z włoskami do mycia no i ogolnie wymęczona dniem u teściów. A mój kochany mnie przytulił i mówi: " To aż niemozliwe, że to bedzie dziewczynka, bo tak slicznie w tej ciąży wyglądasz" :
:
:
Milutki, co. a dziewczynke to on chce baaaardzo, no i sie udało.
reklama
Podziel się: