reklama
dynia
papla maniakalna
Faktycznie Irenka ma powody do dumy ;-)
My po mieszkaniu bez butków chodzimy, tak jak zalecają lekarze.
Te kożuszkowe to do wyjścia na spacer tylko zakładamy, żeby nóżki nie zmarzły a na spacerze i tak Igunia tylko w wózku siedzi albo na rączkach, więc póki co zawodowych butków nie posiadamy
My po mieszkaniu bez butków chodzimy, tak jak zalecają lekarze.
Te kożuszkowe to do wyjścia na spacer tylko zakładamy, żeby nóżki nie zmarzły a na spacerze i tak Igunia tylko w wózku siedzi albo na rączkach, więc póki co zawodowych butków nie posiadamy
My na spacerach też w wózku, ale juz jak idziemy na zakupy czy do koscioła na przykład to zaczyna sie szaleństwo. A te papucki które na zdjęciu ma na stópkach to są takie mięciutkie, zakładam jej czasem na skarpetki jak ma chłodne stópki bo z nimi skarpetki dłużej sie trzymaja
dynia
papla maniakalna
Też są śliczne no i pasowały by jak ulał do Iguni "szkockich" portek ;-)
blond
mama dwoch urwiskow
dyniu kochanie
po pierwsze siostra dzwonila do polskiego danone , a po drugie nie chodzi o cukier i mleko tylko cos tam jest tak zfermentowane na opakowaniach jest chyba bezplatny numer i mozna tam zadzwonic i sie dowiedziec
ale mniejsza z tym
olcia i irenka sliczne buciki
po pierwsze siostra dzwonila do polskiego danone , a po drugie nie chodzi o cukier i mleko tylko cos tam jest tak zfermentowane na opakowaniach jest chyba bezplatny numer i mozna tam zadzwonic i sie dowiedziec
ale mniejsza z tym
olcia i irenka sliczne buciki
dynia
papla maniakalna
Blond, a zadzwoniłam do Danona, a co? :-)
No i bardzo uprzejma pani powiedziała mi, że zgodnie z obowiązującymi normami i przepisami wszystko to, co wyprodukują w ich koncernie jest dopuszczalne dla dzieci w wieku powyżej trzech lat.
Ze względu na to, że są to produkty mleczne.
Można je podawać młodszym dzieciom po konsultacji z pediatrą, który wykluczy możliwość skazy białkowej. Jeśli dziecko nie jest alergikiem, to pediatra określi jak często i w jakich ilościach można dziecku podawać danonki, czy też inne specyfiki ;-)
Zapomniałam podrążyć temat cukru niestety
No i bardzo uprzejma pani powiedziała mi, że zgodnie z obowiązującymi normami i przepisami wszystko to, co wyprodukują w ich koncernie jest dopuszczalne dla dzieci w wieku powyżej trzech lat.
Ze względu na to, że są to produkty mleczne.
Można je podawać młodszym dzieciom po konsultacji z pediatrą, który wykluczy możliwość skazy białkowej. Jeśli dziecko nie jest alergikiem, to pediatra określi jak często i w jakich ilościach można dziecku podawać danonki, czy też inne specyfiki ;-)
Zapomniałam podrążyć temat cukru niestety
blond
mama dwoch urwiskow
dyniu i bardzo dobrze
magduska sliczney bebenek tylko powiedz czy to cudo jest bardzo glosne?
magduska sliczney bebenek tylko powiedz czy to cudo jest bardzo glosne?
reklama
Podziel się: