reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Klara moi znajomi kupili dokładnie taki wózek i po 5 miesiącach go sprzedaja bo dziecko po mału wyrasta z gondoli a spacerówka ponoć
nie jest rewelacyjna ale ogólnie nie narzekali poprostu bez rewelacji!!

reklama
:) :) :)Dzięki za info ze względu że jestem uziemiona tylko dzięki wam coś mogę się dowiedzieć . Myślałam że skoro urodzę w lutym lub koniec stycznia , bo będę miała cesarkę tydzień wcześniej ze względu na wcześniejszą ciążę to będę potrzebowala wózka glębokiego bo to jeszcze zima , ale zauważylam że większość mamusiek kupuje tylko spacerówkę np Graco , Baby Dreams Smart , Mutsy , Implast Driver 4 XL
12 lat temu na dzidzię czkał wózek hauck a teraz nikt nawet o nim nie pisze , a był śliczny

Klara ja kupuje cały zestaw gondole ze spacerówką bo wydaje mi sie że w lutym to raczej nasze bejbisie za małe bedą na spacerówki
one w tych gondolach bedą wyglądać jak kruszynki!! Poza tym gdybysmy rodziły w maju i później to inaczej sprawa wyglada bo jest
cieplej ale w lutym może być zarówno 10 stopni jak i -15 wiec nie wyobrazam sobie noworodka w spacerówce przy takiej pogodzie
wiadomo że nie bedziemy odbywały długich spacerow ale zawsze coś!

Ja na 100% gondola - bez dwóch zdań albo pożyczę od szwagierki dwa w jednym czyli nosidełko w spacerówce i tak do około 4 miesiecy. Później zakupię wózeczek spacerówkę - chciałabym w miare lekką ale i nie za ciasną, żeby dzidzia miała się gdzie wiercić :D

p10107623dd.jpg

obiecane foty 14 zeta az kosztowala a ze z wyprzedazy w Anglii...4 funty tam to sa wyprzedaze hahaha
p101078812tw.jpg

p10107908yo.jpg

jeszcze dwie kupilam bardzo eleganckie nowe MARKS & SPENCER są śliczne.... i za obie dałam 30 zł :-)
ok juz sie nie chwale ;-)
Karolla a gdzie Twoje obiecane ciuszki? :-)
buziaki

ale się obłowiłas :) ;D fajne ciuszki :)

a ja wczoraj w końcu znalazłam wygodny staniczek w koszu na wyprzedaży w leclercu :) za 9,90zł jest śliczny i jak na mnie, no i w końcu moje piersi nie wyłażą bokami.... :)

Byłam wczoraj w sklepie z ciuchami ciążowymi "Mama i ja", wszystko na mnie za duże, rozmiar S to namiotowe ciuchy... :( jejku, nic nie mogłam znaleźć a ceny są okropne. Zwykłe spodnie jeans z gumką kosztowały 169 zł!!! a nie były ładne... ja bym w takich nie chodziła...

muszę się przejechać do H&M bo tam przynajmniej są ładne ciuchy choć drogie...

dzieki misqu na Ciebie jest bardzo duzo na allegro fajnych spodenek, ale kurde to troche jak kupowanie kota w worku....zreszta Ty masz fajnie wystarczy wiekszy rozmiar ciuszka.....u mnie gorzej juz...

Myfa jeszcze nie byłam na zakupach mam plan na sobote ale czy cos kupie :) pewnie tak jak coś fajnego zobacze
mam w planie jakiś sweterek zakupić bo chłodne dni nadchodzą !!
Jak coś kupie to obiecuję ze zobaczycie !

:)Ja nie mam od kogo pożyczyć gondolki a że dużo jeździmy muszę mieć też nosidełko no i potem spacerówka dlatego wybrałam ten 3- w jednym chico

reklama
:) :laugh: :laugh: :laugh: już krok do jesieni na alegro próbowalam kupić spodnie dla ciężarówek co dałam licytuj to odp brzmiala że wlaśnie ktoś mnie przelicytowal tak poszłam do 10 zl więcej i dałam sobie spokój obserwowałam przez 5 min i nikt nie licytował więc znów spróbowalam i to samo więc dałam sobie spokój.

Do góry