reklama
No chyba maluszek ok 20 tygodnia zaczyna słyszeć więc masz jeszcze kilka dni na popracowanie nad słownictwem a tak poważnie to i ja jak mnie coś wnerwi to taką wiąchę pośle, że szok - nigdy tak się nie zachowywałam ale ostatnio coś chormony mi szaleją ;D ;D
Rybko otóż to zawsze raczej spokojnym dzieckiem byłam,ale teraz jak siadam za kółkiem to sobie mówię "badź spokojna, nie denerwuj sie na innych, "
moje wiązanki pewnie bledną przy tych jakie często słyszę na budowie osiedla tuż obok domu ale dziwnie sie czuje z takim magazynem
agresji w stosunku do innych :-[ a moje hormony to szaleją na maksa raz głupi Jaś a raz dół totalny!!
moje wiązanki pewnie bledną przy tych jakie często słyszę na budowie osiedla tuż obok domu ale dziwnie sie czuje z takim magazynem
agresji w stosunku do innych :-[ a moje hormony to szaleją na maksa raz głupi Jaś a raz dół totalny!!
No nic koniec pracy zaraz zbieram sie do sklepu popatrze sobie na wózki biorę pod uwagę jeszcze Implast Driver 4 XL
ale musze sprawdzić czy nie trzeba non stopściągać i zakładac adapterów do fotelika bo bym zwariowała!!
Dam znac co obaczyłam!!
ale musze sprawdzić czy nie trzeba non stopściągać i zakładac adapterów do fotelika bo bym zwariowała!!
Dam znac co obaczyłam!!
No i juz zrobiłam rozeznanie Pani w sklepie super mila jeździła z tymi wózkami jak głupia po sklepie
mąż mówi do mnie skrecaj sobie musisz wypróbować i nawet sam sie wziął za prowadzenie hi hi
nie wiedziałam ze jest taki zainteresowany!!
Wózki brałam pod uwagę tylko 4-kołowce ze wzgledu na podjazd chociaż 3kółka tez mi sie widza
no ale muszę patrzec na praktyczna stronę i już wybrałam wózek - znaczy wybraliśmy
bo mężus upierał sie że ten jest najlepszy ale niestety chyba jeden z droższych
Moim zwyciesca jeśli chodzi o prowadzenie został Mutsy 4-kołowiec a prowadzi sie rewelacyjnie, jest lekki
estetyczny i w ogóle bardzo mi sie podoba!! Tylko ta cena
No nic bede patrzec na jakies aukcje moze coś sie znajdzie taniej!!
Pozdrowionka
mąż mówi do mnie skrecaj sobie musisz wypróbować i nawet sam sie wziął za prowadzenie hi hi
nie wiedziałam ze jest taki zainteresowany!!
Wózki brałam pod uwagę tylko 4-kołowce ze wzgledu na podjazd chociaż 3kółka tez mi sie widza
no ale muszę patrzec na praktyczna stronę i już wybrałam wózek - znaczy wybraliśmy
bo mężus upierał sie że ten jest najlepszy ale niestety chyba jeden z droższych
Moim zwyciesca jeśli chodzi o prowadzenie został Mutsy 4-kołowiec a prowadzi sie rewelacyjnie, jest lekki
estetyczny i w ogóle bardzo mi sie podoba!! Tylko ta cena
No nic bede patrzec na jakies aukcje moze coś sie znajdzie taniej!!
Pozdrowionka
I
Izzabela
Gość
Mi się kiedyś komputer zawiesił w trakcie pisania ostatniej strony ważnej pracy na studia..
Jak zaklęłam,...
tak mąż z drugiego pokoju powiedział, że mu łąką zapachniało
A mi ta babka skutecznie zniszczyła apetyt na bejbisiowe zakupki
Jak zaklęłam,...
tak mąż z drugiego pokoju powiedział, że mu łąką zapachniało
A mi ta babka skutecznie zniszczyła apetyt na bejbisiowe zakupki
Karolla - spokojnie przejdzie nam taka kolej rzeczy, nasz organizm przeżywa w środku rewolucję więc nie ma się co dziwić- tylko później sumienie gryzie, że się takie rzeczy nieraz powie nawet jak się tak nie myśłi
Mnie denerwuje jak jest tłok w komunikacji miejskiej i siedzą osoby młode - widzą brzuchola i się odkręcają w drugą stronę ech..., szkoda pisać. Czasem znajdą się miłe osoby ale to zazwyczaj te starsze w wieku naszych rodziców - bo niestety na młodzież liczyć nie można zwłaszcza tą starszą
Więc oświadczam, że jeśłi zajdzie potrzeba to będę szła do miejsc wyznaczonych i grzecznie przepraszała osoby tam siedzące aby mi ustąpiły miejsca ;D ;D
Co do wózków, to musze przyznać, że jesteście bardzo dobrze zorientowane - ja troche do tyłu jestem ale nadrobię zalgłości po remoncie ;D - może już dzisiaj włączą nam w budynku gaz ;D ;D ;D
Mnie denerwuje jak jest tłok w komunikacji miejskiej i siedzą osoby młode - widzą brzuchola i się odkręcają w drugą stronę ech..., szkoda pisać. Czasem znajdą się miłe osoby ale to zazwyczaj te starsze w wieku naszych rodziców - bo niestety na młodzież liczyć nie można zwłaszcza tą starszą
Więc oświadczam, że jeśłi zajdzie potrzeba to będę szła do miejsc wyznaczonych i grzecznie przepraszała osoby tam siedzące aby mi ustąpiły miejsca ;D ;D
Co do wózków, to musze przyznać, że jesteście bardzo dobrze zorientowane - ja troche do tyłu jestem ale nadrobię zalgłości po remoncie ;D - może już dzisiaj włączą nam w budynku gaz ;D ;D ;D
karola7
Fanka BB :)
Rybka, grzecznie wypraszaj. tu w końcu nie chodzi o wygodę tylko o bezpieczeństwo naszych maluszków. Ja juz zapytałam grzecznie pani jak zwalnialo się miejsce czy ja mogę usiąść - bo pani (okolo 35 lat - bez brzunia) już sie szykowała. No i grzecznie powiedziala, że owszem, że nie zauważła. A musze dodać. że jeżdże komunikacja prywatną - busikiem i jak się nie siedzi to nie ma sie czego trzymać
I
Izzabela
Gość
Dziewczyny, ja coś myślę o wózku Baby Dreams Smart i to na serio serio... kosztuje poniżej 1000, waży 11 kg, bardzo fajnie wygląda.. żeby go obejrzeć wejdźie na
http://www.babydreams.pl/pl/index.htm
I tam w oferta i poczekajcie, aż wam przeleci do wózka SMART. Na pierwsze miesiące da się tam doczepić gondolkę albo nosidełko.
Albo Graco Quattro Deluxe, ale jest raczej ciężki
http://www.swiatdziecka.pl/shop.html?prod=236&PHPSESSID=439da2516b7b3b715fe617ad6ef541f1
http://www.babydreams.pl/pl/index.htm
I tam w oferta i poczekajcie, aż wam przeleci do wózka SMART. Na pierwsze miesiące da się tam doczepić gondolkę albo nosidełko.
Albo Graco Quattro Deluxe, ale jest raczej ciężki
http://www.swiatdziecka.pl/shop.html?prod=236&PHPSESSID=439da2516b7b3b715fe617ad6ef541f1
reklama
A ja sie już tak napaliłam na ten wózek Mutsy ze najchetniej bym pojechała i kupiła ale mąż ma zdrowy rozum
i mnie przekonuje że bedzie stał i zawalał miejsce a może jeszcze przed lub po świetach bedą jakies rabaty
jeszcze 3 miesiace !!
i mnie przekonuje że bedzie stał i zawalał miejsce a może jeszcze przed lub po świetach bedą jakies rabaty
jeszcze 3 miesiace !!
Podziel się: