reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

A jakie brzydkie słowa mówię jak siedzę za kierownicą o matko mam nadzieje
że dzidzia jeszcze tego nie słyszy musze sie zacząc uspokajać - wdech-wydech...

reklama
No chyba maluszek ok 20 tygodnia zaczyna słyszeć więc masz jeszcze kilka dni na popracowanie nad słownictwem ;) a tak poważnie to i ja jak mnie coś wnerwi to taką wiąchę pośle, że szok - nigdy tak się nie zachowywałam ale ostatnio coś chormony mi szaleją ;D ;D

Rybko otóż to zawsze raczej spokojnym dzieckiem byłam,ale teraz jak siadam za kółkiem to sobie mówię "badź spokojna, nie denerwuj sie na innych, "
moje wiązanki pewnie bledną przy tych jakie często słyszę na budowie osiedla tuż obok domu :D ale dziwnie sie czuje z takim magazynem
agresji w stosunku do innych :-[ a moje hormony to szaleją na maksa raz głupi Jaś a raz dół totalny!!

No nic koniec pracy zaraz zbieram sie do sklepu popatrze sobie na wózki biorę pod uwagę jeszcze Implast Driver 4 XL
ale musze sprawdzić czy nie trzeba non stopściągać i zakładac adapterów do fotelika bo bym zwariowała!!
Dam znac co obaczyłam!!

No i juz zrobiłam rozeznanie Pani w sklepie super mila jeździła z tymi wózkami jak głupia po sklepie
mąż mówi do mnie skrecaj sobie musisz wypróbować i nawet sam sie wziął za prowadzenie hi hi
nie wiedziałam ze jest taki zainteresowany!!
Wózki brałam pod uwagę tylko 4-kołowce ze wzgledu na podjazd chociaż 3kółka tez mi sie widza
no ale muszę patrzec na praktyczna stronę i już wybrałam wózek - znaczy wybraliśmy
bo mężus upierał sie że ten jest najlepszy ale niestety chyba jeden z droższych :(
Moim zwyciesca jeśli chodzi o prowadzenie został Mutsy 4-kołowiec a prowadzi sie rewelacyjnie, jest lekki
estetyczny i w ogóle bardzo mi sie podoba!! Tylko ta cena :(
No nic bede patrzec na jakies aukcje moze coś sie znajdzie taniej!!
Pozdrowionka

Mi się kiedyś komputer zawiesił w trakcie pisania ostatniej strony ważnej pracy na studia..

Jak zaklęłam,...
tak mąż z drugiego pokoju powiedział, że mu łąką zapachniało :D

A mi ta babka skutecznie zniszczyła apetyt na bejbisiowe zakupki :(

Karolla - spokojnie przejdzie nam taka kolej rzeczy, nasz organizm przeżywa w środku rewolucję więc nie ma się co dziwić- tylko później sumienie gryzie, że się takie rzeczy nieraz powie nawet jak się tak nie myśłi ;) ;)
Mnie denerwuje jak jest tłok w komunikacji miejskiej i siedzą osoby młode - widzą brzuchola i się odkręcają w drugą stronę ech..., szkoda pisać. :(Czasem znajdą się miłe osoby ale to zazwyczaj te starsze w wieku naszych rodziców - bo niestety na młodzież liczyć nie można zwłaszcza tą starszą :(
Więc oświadczam, że jeśłi zajdzie potrzeba to będę szła do miejsc wyznaczonych i grzecznie przepraszała osoby tam siedzące aby mi ustąpiły miejsca ;D ;D

Co do wózków, to musze przyznać, że jesteście bardzo dobrze zorientowane - ja troche do tyłu jestem ale nadrobię zalgłości po remoncie ;D - może już dzisiaj włączą nam w budynku gaz ;D ;D ;D

Rybka, grzecznie wypraszaj. tu w końcu nie chodzi o wygodę tylko o bezpieczeństwo naszych maluszków. Ja juz zapytałam grzecznie pani jak zwalnialo się miejsce czy ja mogę usiąść - bo pani (okolo 35 lat - bez brzunia) już sie szykowała. No i grzecznie powiedziala, że owszem, że nie zauważła. A musze dodać. że jeżdże komunikacja prywatną - busikiem i jak się nie siedzi to nie ma sie czego trzymać :(

reklama
A ja sie już tak napaliłam na ten wózek Mutsy ze najchetniej bym pojechała i kupiła ale mąż ma zdrowy rozum
i mnie przekonuje że bedzie stał i zawalał miejsce a może jeszcze przed lub po świetach bedą jakies rabaty :)
jeszcze 3 miesiace !!

Do góry