reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Karolla wygląda OK. A co do 3 kolowca to widziałam w sklepie jak pani sie meczyła z takim, że by podjechac - musiala tylem i tak bylo ciezko

reklama
Akurat jeśli chodzi o wage to nie robi mi to różnicy nie musze go wnosić nigdzie zostawiam go w klatce i spokój
ale chce żeby był stabliny no i dladrugiej dzidzi wystarczył (jeszcze jednej nie mam a już o kolejnej mysle :D)

Właśnie dlatego nie chce 3 kółek szczególnie zimą bedzie trudno podjeżdzać !!

Jadę dzisiaj po pracy zobaczyć na własne oczy to cudo i pomacać
mam nadzieję że mnie sprzedawczyni nie odstraszy jak Izabelli ;D

Ja się przymierzam do zakupu wdzianka z 9fashion na jesien takie fajne jeansowe!!
W sobote jadę do jednego nowego sklepu bo mi tesciowa oznajmiła że coś nowego z ciuszkami dla ciężarnych
się otworzyło!! Jak coś kupię to wrzuce fotki!!

A ja wlaśnie dostalam spodenki z allegro i są super. Wreszcie jakies wygodne ubranko na moj brzunio. tylko jeszcze gumeczkę musialam sporo sciągać :laugh:

Jestem w bojowym nastroju :D w ogóle powiem wam że sie strasznie pyskata zrobiłam przez tę ciąże
hi hi niby słodka blondyneczka alejak mi ktoś zajdzie za skórę to >:D >:D >:D

reklama
Do góry