reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

reklama
Ewako ale bosko wyglądasz :) BOSKO :) Ta brązowa bluzka jest piekna :) i nie miej wyrzutów sumienia ani niczego podobnego z powodu wyjścia :)

Odbiegając zupełnie od tematów dzieciowych. Jak juz się nie mam czego uczyć, to krążę po allegro i zapewniam sobie rozrywkę pod tytułem "oglądanie rzeczy, na które mnie chwilowo nie stać, ale co szkodzi pooglądać" i natrafiłam na suknię ślubną, dla której mogłabym se jeszcze raz przed ołtarzem stanąć. O ile bym się odważyła w niej wystąpić.

suknislubna0nj.jpg

Szalenie mi się podoba, ale cóż...to se ne vrati ::)

No Madziu jakbys w takiej wystąpiła to nie ręczę za facetów . Myślę, że na wózek to byś nazbierała tyle że hoho.

Ewako pięne zakupki - mi też się ta brojzowa bardzo podobuje.

A moje zakupki dzisiaj niezbyt udane. Tylko jedna bluzia zakupiona A takie miałam plany ::)

Dziekuje dziewczynki. Jestescie bardzo miłe, az sie rozpływam ;D ;D ;D

No Madzia suknie naprawde odważna. Mnie tesciowa by za próg nie wypusciła w takiej ;D >:D ;D, a raczej Marcina by nie wpusciła

Suknia czadowa,ale ja nie odwazylabym sie w takiej wystąpić
zresztą z moim skromnym biustem pewnie nie wygladalabym rewelacyjnie :laugh:

Suknia odpowiednia na takie upały :) Ale mi się nie bardzo podoba... Może dlatego, że ja już znalazłam taką idealną :) (hehe, tylko ciekawe czy się przyda :p )
Ewako, ty szczupaku!! I zakupki udane :)
Kupiłam sobie 2 podobne do tej białej, ale mi się cyce nie mieszczą (mieszczą się tak do połowy), ale na przyszły rok może będzie dobrze...

reklama
wow Ewako ale czad! :o :o :o wyglądasz bosko!

ja nie czułabym się dobrze w kościele z takim negliżem... :) ale mąż by chyba oszalał :p :p :p o ja biedna... ;D ;D ;D

Do góry