reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

reklama
olcia33 pisze:
Myfa, sam sex ta sukienka, bardzo ponętnie w niej wyglądasz ::)

tez tak uwazam!

Kachna krzesełko mi sie podoba, tylko faktycznie jak mam byc szczera to nie za bardzo nie da sie na ni jesć, aaaa zauwazyłam dopiero ze to sie do stółu dostawia! O jak blondyna ze mnie! No to spoko! Bedzie git!

Kachna321bum pisze:
A to nasze krzesełko, (pisałam o nim na innym wątku)
krzeso15wx.jpg

krzeso22vm.jpg

krzeso33hx.jpg

ale jaja umre takie same krzeselko kupilismy ostatnio kolezanki coreczce
kupilismy to w tchibo   , bo tez jest tutaj taki sklep
to krzeselko jest stabilne i ,ozesz przerabiac nawet  na krzeslo dla doroslego pozniej

maurice mial dwa takie jak juz pokazalam i podobne do tego drewnianego i w sumie oba byly dobre

Myfciu, sukienka jest piękna, i pięknie w niej wyglądasz, alemi w niej nie pasuje ten sznurek na szyję, ja bym takiej nie mogła nosić :)

ale ładne krzesełko :)

reklama
Do góry