reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

Kachna321bum pisze:
Czy ktoś słyszał o materacach 66x140 cm?? Plizzzzz......

Kachna, raczej wszystkie materace które są w sprzedaży są 120x60, niestety. Popytaj w sklepach moze mają możliwość zamówienia niestandartowego wymiaru. My zamawialiśmy bo mamy lóżeczko 116x65.

reklama
Danke :) To spoko, nie tak dużo...Już się wywiedziałam, gdzie u nas robią i jutro jadę. Ojoj, mam nadzieję, że długo się na taki czeka, bbo v ja już się przyzwyczaiłam do spania z nim i jakoś mi TACXK SMUTNO, ŻE GO BĘDĘ MUSIE AXła za kratki wsaqdzić :D vsorki za pisownię, moje dziecko szaleję

Gajerek super dla Marcelka żeby tylko nie było tak ciepło jak u nas na chrzcie !

Zuzia elegantko mała ale Cie mama wystroi ;)

Asia- piękny gajer dla Marcelka! Casia - śliczne ciuszki nabyłaś. Bardzo chciałabym mieć kiedyś córeczkę, żebym mogła jej takie cuda kupować :)

reklama
Boshe!! jak zwykle się udałam, oczywiście normalny materac będzie pasował :D
Kawał mi się przypomniał:
Dlaczego kobiety mają problemy z parkowaniem??
Bo całe życie im się wmawia, że tyle
tyle3zb.png
to 20 centymetrów :D

Do góry