reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

Kachna321bum pisze:
Wszystkie zakupy super.
Ewako wyglądasz śietnie a mina wcale nie strzasząca :p
Mi się nqajbardziej podoba ten materacyk i nózka Blond :p
Słuchaj, drogi ten materac?? I w sklepie czy przez net, a może któraś z Was taki u nas gdzieś widziała?? On jest składany, dmuchany czy jak?? Starassznie się napaliłam, bo my na działkę z leżaczkiem i ewentualnie na kocyku, ale on może tylko w jednym miejscu leżeć

ten materacyk tej samej firmy co ten co madzia pokazala firmy smoby

ten kosztuje normalnie w sklepie i necie 49,95 , ale mi sie udalo go kupic za 24,95 to chyba fart

reklama
No a moje dziecko w koncu ma sie w co ubrac na chrzest:)
gang9lo.jpg

i przy okazji zakupu gangu nabylismy jesczze takie portki i sandaly

inne5tc.jpg

Jak myslicie moge mu zalozyc te butki do gangu?
No i ciekawe w co ja sie ubiore? Jak mam isc do miasta w taki upal to wole isc w czyms starym...niestety:(

Asia garnitur boski, byle tylko takiego ukropu nie było, bo Marcel bedzie musiał w samej koszuli wystąpić :)

A to nasze zakupy. Wydałam na to wszystko całe 10 pln. Sukienki dopiero na przyszłe lato ale nie mogłam się oprzeć ich cenie i urokowi.

reklama
casia1 pisze:
Asia garnitur boski, byle tylko takiego ukropu nie było, bo Marcel bedzie musiał w samej koszuli wystąpić :)

taaaa, mam tez obmyslona wersje "na krotkie portki", ale mysle, ze w kosciele bedzie chlodno ( stary kosciol ). W komplecie gangu jest koszula na dlugi rekaw, ale mam tez biala na krotki, wiec mysle, ze nie bedzie zle:)

casia, super zakupki:) Bedzie Zuzia piekna jak lala:)

Do góry