reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

no ewako sam tluszcz normalnie!!!!!
Ciuszki fajne:) bardzo ladnie wygladasz!!
Karolla, fajna ta hustawka, daj znac czy sie sprawdza. my juz jedna mamy...taka po Dawidzie, pamietacie takie, co sie wieszalo na hakach w drzwiach?:) hehe

reklama
Faktycznie ewako, lepiej z domu nie wychodź, ludziom się na oczy nie pokazuj :laugh: :laugh: :laugh: Ja nie wiem, ty chyba lustra w domu nie masz, albo masz takie co oszukuje, bo ja jakoś tego tłuszczu nie mogę się u Ciebie doszukać?
A co do ciuszków to, ta druga bluzeczka calkiem fajniutka, lubię takie rękawki w dzwonki :)

Ja własnie tez lubie takie rekawki, dlatego ją kupiłam. Ja raczej tak aligancko nie chodzę, ale bardzo mi sie spodobała. W ogóle lubie wszystko co ma dzwony, spodnie tez inne nie wchodzą w grę.

No moze z tym zwałami przesadziłam, ale wkurza mnie ten brzuchol. Nawet sie wziełam za magiczną szóstkę ::) :laugh:
chociaz pewnie do konca nie wytrwam :laugh: ::) :p

a ja taki kupilam materacyk dla emilki jest super np na dzialke , bo ma bude
dsck05442wm.jpg

i jeszcze jedno
dsck05465wo.jpg

i bylam jeszcze wczoraj na zakupach przed wyjazdem chcialam kupic dzieciom pare rzeczy , a w h&m sa mega przeceny az do 70 %

to dla emilki ale na razie jako torebka na jej kosmetyki jak do polski jedziemy
dsck05631rg.jpg

dsck05592wu.jpg

dsck05627my.jpg

to dla mauricea
dsck05607sq.jpg

dsck05619ml.jpg

siebie obkupilam tez i kupilam np buty na slub
dsck05505rq.jpg

sukienke na chrzciny , pieknie wygladam maz zrobil zdjecie od dolu i wygladam jakbym 100 kg wazyla
dsck05764dv.jpg

dsck05786yc.jpg

i takie buty ale zauwazylam , ze jednak nie moga byc , bo sa za ciezkie do takiej sukienki i patrzcie jak sa sklejone ide je dzisiaj oddac kupie inne
dsck05649ms.jpg

dsck05692mk.jpg

i taka bluzke
dsck05583tg.jpg

i takie japonki
dsck05569rg.jpg

reszta zdjec naszych na zamknietym

wow blond, ale zakupy!!!!!Super!!!! Materacyk swietny, tez by mi sie taki przydal do ogrodu. Super, super. Kiecka bardzo mi sie podoba, very, very ladna:) Nie wygladasz w niej jak 100kg, spokojnie. bardzo elegancka jak na chrzciny. Myslalam, ze to na slub kupilas:)
No to obkupilas niezle swoja rodzinke.
Udane zakupy!

blond świetne zakupki :) hmmm to może u nas w h&m też przeceny są?

wiecie co, taki matoł ze mnie, wyprałam mężowi sweter nowiutki z vistuli w 40 stopniach i się okropnie zbiegł - a to wełna była i dozwolone 30 stopni ręcznie... :( musiałam mu drugi kupić... mam nauczkę żeby czytać metki na ubraniach...

Wow Blond jak sie obkupiłaś. Super. A butki ślubne piękne :), a jaka noga :o :o :o. Sukienka te mnie sie podoba :)

Hehehe Misia przyznałaś sie, czy kupiłas nowy po cichaczu :laugh:

reklama
Do góry