Śliczne ubranka. My też juz mamy bluzkę koszulową i krótkie spodenki. Nasze ubranka nie są typowymi do chrztu bo mamy zamiar jeszcze w nich kilka razy "oblecieć" ;D ;D jak wezmę aparat od sister do cyknę zdjecia ;D
reklama
blond
mama dwoch urwiskow
ale ze mnie gapa ja tu o tel a tu kreacja olci
sukieneczka sliczna cudo
sukieneczka sliczna cudo
Magduska buźka wielka że pomyślałaś o bucikach :-* :-* :-* :-* kochana jesteś ale mam już butki znaczy sie kupiłam wcześniej białe z myślą o chrzcie
dziś byłam na Matarni i chciałam kupić jakąś czapeczke czy kapelusik z koronką ale lipa nic nie było buu!
dziś byłam na Matarni i chciałam kupić jakąś czapeczke czy kapelusik z koronką ale lipa nic nie było buu!
blond
mama dwoch urwiskow
a ja w koncu dorwalam cos na siebie bluzeczka z wszytym biustonoszem jeszcze na dniach skocze po inne kolory
blond
mama dwoch urwiskow
o boze trzeba lustro wymyc
noooo blond wstydziłabys się takie lustro zafajdane 8)
bluzeczka przepiękna i kolorek cudowny - bardzo ładnie wyglądasz no i ta opalenizna : fiu fiu ja cały czas szukam czegoś na ramiączkach z wszytym biustonoszem, ale nie mogę znaleźć
bluzeczka przepiękna i kolorek cudowny - bardzo ładnie wyglądasz no i ta opalenizna : fiu fiu ja cały czas szukam czegoś na ramiączkach z wszytym biustonoszem, ale nie mogę znaleźć
Magduska
Mama 2 super chłopaków
nie ma sprawy a co do Matarni to ja też tam szukałam i niestety nic nie ma, w końcu czapeczkę dostałam na świętojańskiej...hmmm i kupiłam ją ponad tydzień przez chrzcinami i w ogóle Misiek jej nie założył bo jak przymierzałam w sobotę przed chrztem to była już za mała hehe. Musiałam szybko szukać innej czapyKarolla pisze:Magduska buźka wielka że pomyślałaś o bucikach :-* :-* :-* :-* kochana jesteś ale mam już butki znaczy sie kupiłam wcześniej białe z myślą o chrzcie
Aska K
Mama Marcelka:)
blond, bluzeczka bardzo , bardzo fajna. takie lubie
Super wygladasz!!
Super wygladasz!!
reklama
blond
mama dwoch urwiskow
dzieki dziewczyny
tak misia to dawaj do niemioec u nas takich teraz pelno
aneta troche solarium i troche slonce , bo teraz u nas daje niemilosiernie
tak misia to dawaj do niemioec u nas takich teraz pelno