reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

Śliczne ubranka. My też juz mamy bluzkę koszulową i krótkie spodenki. Nasze ubranka nie są typowymi do chrztu bo mamy zamiar jeszcze w nich kilka razy "oblecieć" ;D ;D jak wezmę aparat od sister do cyknę zdjecia ;D

reklama
Magduska buźka wielka że pomyślałaś o bucikach :-* :-* :-* :-* kochana jesteś ale mam już butki znaczy sie kupiłam wcześniej białe z myślą o chrzcie ;)
dziś byłam na Matarni i chciałam kupić jakąś czapeczke czy kapelusik z koronką ale lipa nic nie było buu!

a ja w koncu dorwalam cos na siebie bluzeczka z wszytym biustonoszem jeszcze na dniach skocze po inne kolory
dsck04259cj.jpg

dsck04261kg.jpg

noooo blond wstydziłabys się takie lustro zafajdane ;) 8) ;)

bluzeczka przepiękna i kolorek cudowny - bardzo ładnie wyglądasz no i ta opalenizna ::) :) fiu fiu :) ja cały czas szukam czegoś na ramiączkach z wszytym biustonoszem, ale nie mogę znaleźć :(

Karolla pisze:
Magduska buźka wielka że pomyślałaś o bucikach  :-* :-* :-* :-* kochana jesteś ale mam już butki znaczy sie kupiłam wcześniej białe z myślą o chrzcie ;)
dziś byłam na Matarni i chciałam kupić jakąś czapeczke czy kapelusik z koronką ale lipa nic nie było buu!
nie ma sprawy :) a co do Matarni to ja też tam szukałam i niestety nic nie ma, w końcu czapeczkę dostałam na świętojańskiej...hmmm i kupiłam ją ponad tydzień przez chrzcinami i w ogóle Misiek jej nie założył bo jak przymierzałam w sobotę przed chrztem to była już za mała hehe. Musiałam szybko szukać innej czapy :)

reklama
dzieki dziewczyny
tak misia to dawaj do niemioec u nas takich teraz pelno
aneta troche solarium i troche slonce , bo teraz u nas daje niemilosiernie

Do góry