reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

Madzia szpile rewelka,bardzo mi sie podobaja,tez czesto ubieram buty na obcasie
bo przy moim mezu(191cm) mojac 170cm wzrostu czuje sie jak karzełek w plaskich butach

Ewako ,Karolla,pokazcie sie w nowych ciuszkach

reklama
A wiec to jest kiecka dla Oli na chrzest ( wyglada jak na komunię rozmiar 80 heh ;D )
i wdzianko gdyby było chłodniej chociaz nie sądze no i mamy do tego rajstopki z koronki i szukam
białego kapelusza ;D do kompletu

Blond kurcze kupiłabym taki tel ale szkoda mi kasy pewnie z 1000zł kosztował wiec poczekam rok na wymianę od operatora ;)

karolla ja tutaj w niemczech kupowalam na abonament , a w polsce jak wymieniasz to ja mialabym doplacic 200 zl( mam tez polska karte , ale korzystam z niej tylko jak jestem w polsce dlatego ) ale rozowych juz nie bylo

Karolla sukienka boska :) Olcia będzie w niej wyglądała jak aniołek. Już się fotek nie mogę doczekać
A będą do tego jakieś buciki?? Mogę Ci dać po Miśku jak chcesz bo raz miał na sobie i to tylko w kościele i śladu po użyciu nie widać a one są uniwersalne i ładne :)

reklama
Piękne ciuszki!
My tez już mamy sukienkę do chrztu - kupilismy sliczną zieloną kiecuszkę, a dzień później dostaliśmy jeszcze dwie inne, cudne. I teraz nie wiemy w co ubrać Irenkę :) Na szczęscie tydzień po chrzcie jest wesele mojej siostry, wiec Irenka zdązy się zaprezentowac w kreacjach. Chcieliśmy kolorową sukienkę, a na to szyjemy bielutką szatkę z rekawkami i kapturkiem. Chrzcić będzie nasz przyjaciel, wiec możemy sobie poszaleć.

Do góry