reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

reklama
madzia s jakie za...biste buty madzia ja tez uwielbiam szpilki niestety wkladam tylko na weekend jak idziemy do tesciow czy gdzies w gosci , bo na placu zabaw niestety nie zdaja egzaminu szczegolnie jak trzeba za starszym gdzies biegac albo cos w piasku zrobic raz sprobowalam i nigdy wiecej ale mimo to kocham szpile

ewako zakupy zajefajne szczegolnie ta bluzka i buty boze kiedy ja sobie cos w koncu kupie

Matko kochana Magda....ja to bym se chyba kly wybila w takich szpilach:) Podziwiam Cie, serio, dla mnie wysoki obcas to koszmar. A jka juz musze zalozyc to zakladam, ale mam wrazenie, ze: po pierwsze ide jakos smiesznie...po drugie, ze wszyscy sie na mnie patrza...po trzecie: ze sie zaraz wypieprze...i po czwarte, ze wszyscy sie patrza i czekaja az sie wlasnie wypieprze:)
Aczklowiek bucik bardzo ladny:)

Ewako, zakupy widze udane:) Wdziewaj rozowa kiecke i sie zaprezentuj:)

Ewako ciuszku super :)
Madzia butki ekstra. Ja obcasy uwielbiam i nawet chodziłam często ale hmmmm miałam już tak posiniaczone kolana od upadków i potknięć :) że już w obcasach NEVER!!

Aska K pisze:
Matko kochana Magda....ja to bym se chyba kly wybila w takich szpilach:) Podziwiam Cie, serio, dla mnie wysoki obcas to koszmar. A jka juz musze zalozyc to zakladam, ale mam wrazenie, ze: po pierwsze ide jakos smiesznie...po drugie, ze wszyscy sie na mnie patrza...po trzecie: ze sie zaraz wypieprze...i po czwarte, ze wszyscy sie patrza i czekaja az sie wlasnie wypieprze:)
Aczklowiek bucik bardzo ladny:)

Ewako, zakupy widze udane:) Wdziewaj rozowa kiecke i sie zaprezentuj:)

dokładnie Aska swietny opis!!!

Ewako wdziewaj kieckę i się pokazuj!!!

Blond jaki boski telefon yeee ja też taki chce ;D

Ewako sukienka ze skosu rewelka mega mi sie podoba!

Magda_S kurna nie dziwie sie że tak na Ciebie czekają w robo taka laska w szpilach ... ::) ::) ja czasem założe cos wyższego ale na 1-2 godz maks potem
nogi bolą chociaż lubie szpile!

Ja zakupiłam wsio do chrztu czyli sukienkę, świece, szatke ( nie wiedziałam ze tak to sie nazywa ;) ) no i jedziemy jutro na rozmowę z księciem heh ksiedzem znaczy
sie ;D

Jutro , jutro dzis juz mnie sie nie chce. Choc to moja pierwsza spódnica która zakupiłam od poprawin ( nie chasam w kieckach). Ale jak patrze na moje blade nogi i wielkiego siniaka (wlazałam w telewizor jak wstałam siku ;D) to az mnie się chce je opalić. Ale mam ten sam problem co Aska, wydaje mi sie ze wszyscy sie na mnie gapią ::) i trzesą mi się nogi :p. Ale jak bede z mezusiem to co mi tam ;), niech sie gapią ::) ::) ::)

Karola to spódnica i bluzka.
Dawaj zdjecie sukni :)

Spódnica i bluzka no tak ale i tak super komplecik aż Ci zazdroszcze!
Spodnice jutro obfotuje bo mężuś bedzie dziwnie patrzył chłop to nie rozumie że sie cieszę ;D chociaż to nie dla mnie ;)

reklama
karolla czekamy na fotki

nie wiem jak u was ale u mojejmamy w klodzku tego telefonu juz nioe mieli , bo te rozowe to byla edycja limitowana i sa tylko czarne i srebrne ale w duzym miescie na pewno beda wiec karollcia lec do sklepu i kupuj

Do góry