reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

reklama
Ja tez myślałam że chodzi o nianię w sensie opiekunki
e136.gif

50zł to mało ja płaciiłam 5 razy tyle :-[

Eeee, Kobiety, pocieszyłyście mnie :) Myślałam że tylko ze mną jest coś nie tak (wczoraj wzięłam zakupy do torby i wyszłam ze sklepu, ekspedientka goniła mnie po osiedlu bo zapomniałam zapłacić ;D)

remeny ja ostatnio zapomnialam jakie w szpitalu dziecko pieluchy mialo czy jednorazowe czy tetre - meza sie pytalam , nie wiem czy to skleroza galopujaca juz u mnie , zmeczenie czy roztargnienie?

reklama
Boshe, to my wszystkie takie gapy teraz??
Ze mna tez cos dziwnego sie dzieje. Misialam schowac psia odzywke do wlosow w szafce w kibelku, bo... mnie jakos nie sluzyla ;-) A mialam ja od urodzenia malej juz kilka razy na glowie, bo... no bo cos mi sie porobilo z glowa :-)
i CHLEB JUZ BYL RAZ W MIKROFALOWCE ZAMIAST W CHLEBAKU :-)
I caps lock mi sie wlaczyl ;-)
Pocieszcie, ze to mija...

Do góry