reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

reklama
Ja pożyczę , JA !!!! Mozesz na cały dzień pożyczyć, to uszy moje odpoczną nieco i moze coś napiszę. Pakuj się Kachna i przyjeżdzaj ;D ;).

O matko. Nie zauważyłam Emilie i się zastanawiam o czym mowa w ogóle. Sukienka i modelka zapierająca dech w piersiach. Szok :o :o :o :-*.

Kobieto...Byś osiwiała w godzinę. Ja ją chyba nagram i wrzucę tu efekty dźwiękowe. Kocham toto nad zycie, ale głosik i humory to ona ma, ze Boże zmiłuj się... ::)

Ale fajowe ubraneczka. A imienniczka mojego pajaczka jaka sliczna w tej sukienusi :-)
Jak moje szczescie dalej tak bedzie roslo, to bede musiala kupic ubranko na roczek ;-) (dzisiaj z niemalym zdziwieniem odkrylam, ze spodnie na 80 cm., ktore czekaly na lepsze czasy... przeczekaly te czasy i sa lekko za krotkie :-)) Oj bedzie chyba miala ze 2 matry :-)

A wracajac do tematu watku, to co planujecie kupic swoim maluchom z okazji ich pierwszego w zyciu Dnia Dziecka??

Madzia_S pakuj sie i wal do mnie jak w dym ... damy radę z Marysia i Olą ;D

Kira ja sama nie wiem co kupic i tak co chwile mała coś dostaje pewno znowu jakaś zabawka ;)

My jakos zabawek specjalnie nie kupujemy na razie :-) Ma kilka grzechotek, karuzelke, mate i cosik tam wiekszego jeszcze... Moze cos wlasnie z tego dzialu?? Moze cos fajnie grajacego, edukacyjnego?? Podpowiadajcie ( a najlepiej fajne linku na allegro) :-)

reklama
Ja nawet nie pomyślałam, ze jest Dzień Dziecka...Bo do tej pory to ja coś dostawałam, a tu trzeba kupić ;D. Nie mam pomysłu. A ciekawe co dostanę od Marysi na mój pierwszy w zyciu Dzień Matki... :laugh: :laugh: :D

Do góry