reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

reklama
Ja pożyczę , JA !!!! Mozesz na cały dzień pożyczyć, to uszy moje odpoczną nieco i moze coś napiszę. Pakuj się Kachna i przyjeżdzaj ;D ;).

O matko. Nie zauważyłam Emilie i się zastanawiam o czym mowa w ogóle. Sukienka i modelka zapierająca dech w piersiach. Szok :o :o :o :-*.

Kobieto...Byś osiwiała w godzinę. Ja ją chyba nagram i wrzucę tu efekty dźwiękowe. Kocham toto nad zycie, ale głosik i humory to ona ma, ze Boże zmiłuj się... ::)

Ale fajowe ubraneczka. A imienniczka mojego pajaczka jaka sliczna w tej sukienusi :-)
Jak moje szczescie dalej tak bedzie roslo, to bede musiala kupic ubranko na roczek ;-) (dzisiaj z niemalym zdziwieniem odkrylam, ze spodnie na 80 cm., ktore czekaly na lepsze czasy... przeczekaly te czasy i sa lekko za krotkie :-)) Oj bedzie chyba miala ze 2 matry :-)

A wracajac do tematu watku, to co planujecie kupic swoim maluchom z okazji ich pierwszego w zyciu Dnia Dziecka??

Madzia_S pakuj sie i wal do mnie jak w dym ... damy radę z Marysia i Olą ;D

Kira ja sama nie wiem co kupic i tak co chwile mała coś dostaje pewno znowu jakaś zabawka ;)

My jakos zabawek specjalnie nie kupujemy na razie :-) Ma kilka grzechotek, karuzelke, mate i cosik tam wiekszego jeszcze... Moze cos wlasnie z tego dzialu?? Moze cos fajnie grajacego, edukacyjnego?? Podpowiadajcie ( a najlepiej fajne linku na allegro) :-)

reklama
Ja nawet nie pomyślałam, ze jest Dzień Dziecka...Bo do tej pory to ja coś dostawałam, a tu trzeba kupić ;D. Nie mam pomysłu. A ciekawe co dostanę od Marysi na mój pierwszy w zyciu Dzień Matki... :laugh: :laugh: :D

Do góry