reklama
Kachna321bum
Fanka BB :)
Dzięki za cynk
Dziewczynki wypróbowałam i polecam kosmetyki NIVEA - szczególnie oliwka, puder i taki płyn do kąpieli do mycia całego ciała i włosków - rewelacja. ;D
No i klasycznie LINOMAG i SUDOKREM są super.
A jeszcze nie wiem czy wiecie ale jak się dziecko wykąpie to jeszcze wilgotne się smaruje oliwką i potem delikatnie pieluszką osusza. Skóra rewelka i nie ma nigdzie żadnych tłustych śladów. ;D
Karola mój menio właśnie pojechał po ten proszek bo promocja od wczoraj - mam nadzieję, że go dostanie ;D
No i klasycznie LINOMAG i SUDOKREM są super.
A jeszcze nie wiem czy wiecie ale jak się dziecko wykąpie to jeszcze wilgotne się smaruje oliwką i potem delikatnie pieluszką osusza. Skóra rewelka i nie ma nigdzie żadnych tłustych śladów. ;D
Karola mój menio właśnie pojechał po ten proszek bo promocja od wczoraj - mam nadzieję, że go dostanie ;D
Kachna321bum
Ja też kupiłam kosmetyki NIVEA BABY, bo gdzieś czytałam, że są dobre. Jak na razie spraktykowałam tylko na sobie krem na każdą pogodę, bo mam baaardzo delikatną skórę na twarzy i na mrozie się suszy. Po każdym innym kremie mi się placki czerwone robiły a ten rewelacyjny. Mam nadzieję, że synkowi też te kosmetyki przypasują.
A jaki kremik na sutki kupić?? Gdzieś czytałam nazwę, ale zapomniałam.
A jaki kremik na sutki kupić?? Gdzieś czytałam nazwę, ale zapomniałam.
Kachna321bum
Hehe Dziusia rozumiem
Kachna321bum
niop, o to mi chodziło. Wiedziałam, że coś takiego, ale nie pamiętałam dokładnie. Dzięki.
reklama
Podziel się: