reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

reklama
jezeli chodzi o nosidełko, to porozmawiajcie z lekarzem, np otropedą - nie jest wskazane dłuższe przebywanie dziecka w nosidle, to nie jest optymalna pozycja dla dzidzi, lepiej mieć i nosidło (wkładane do ózka - wygodna na zakupy i do samocodu ) i normalny wózek (na dłuzsze wyprawy)

Misia powiem Ci ze nosidełko w Quinnym wkłada sie na wózek moment wpinasz i gotowe a wyciągasz naciskajac guziki i nosidełko wychodzi z wózka
a przydaje sie takie nosiedłko jak np. jedziesz z dzidzią na zakupy i nie musisz już brac gondoli tylko wozisz bejbika po sklepie w nosiedłku a jak wracasz do autka to masz nosiedłko do samochodu a reszte wózka składasz do bagażnika!!
Pozdrowionka!!!!

Oglądałam już mebelki dla dzidzi jakie cuda!! Ale mąż krzyczy że już wariuje i mam sie wstrzymac chociaz do 6 miesiaca eh ci faceci!!!
Ale ceny niektórych zestawów mnie powalają - łożeczko 1200 plus komoda 1800 zł ;D ;D ;D dobry dowcip!!!!!

no właśnie, żeby tylko dobrze się składał :) uwielbiam wszelkie wygody i nie cierpię zbędnych tobołów nosic ze sobą. To prawda co Azik mówi z tą pozycją, ale z drugiej strony nie jest to długi czas, kiedy dziecko przebywa w wózku... eh, jeszcze się zdążę namyśleć tyle czasu... hihi, Karolla a tak apropos wózka Quinny to jaki jest to pułap cenowy?

Szwagierka za komplet spacerówka+gondola+fotelik do samochodu zapłaciła ok 2900 zł
sama spacerówka to ok 1600-1800 zł gondola 800zł a fotelik ok 500zł !!!!

Jak sie przeprowadzimy za dwa lata do nowego domku to wtedy bede mysleć o mebelkach narazie mieszkamy z rodzicami

minusikiem quiny jest mała gondola,jak ja kupowałam wózek, to trójkołowiec - spacerówka z dodatkami był za niecałe 1000 zł, ale się nie zdecydowałam ze względu na to że dzicko mi szybki rosło i sie po prostu nie miesciło.

reklama
Wozke na szczeście nie będe kupowac ja tylko dziadki , ale będą muslieli troche wydac na ten pojazd bo nie jest On wcale taki tani

Do góry