reklama
A
azik
Gość
jezeli chodzi o nosidełko, to porozmawiajcie z lekarzem, np otropedą - nie jest wskazane dłuższe przebywanie dziecka w nosidle, to nie jest optymalna pozycja dla dzidzi, lepiej mieć i nosidło (wkładane do ózka - wygodna na zakupy i do samocodu ) i normalny wózek (na dłuzsze wyprawy)
Misia powiem Ci ze nosidełko w Quinnym wkłada sie na wózek moment wpinasz i gotowe a wyciągasz naciskajac guziki i nosidełko wychodzi z wózka
a przydaje sie takie nosiedłko jak np. jedziesz z dzidzią na zakupy i nie musisz już brac gondoli tylko wozisz bejbika po sklepie w nosiedłku a jak wracasz do autka to masz nosiedłko do samochodu a reszte wózka składasz do bagażnika!!
Pozdrowionka!!!!
a przydaje sie takie nosiedłko jak np. jedziesz z dzidzią na zakupy i nie musisz już brac gondoli tylko wozisz bejbika po sklepie w nosiedłku a jak wracasz do autka to masz nosiedłko do samochodu a reszte wózka składasz do bagażnika!!
Pozdrowionka!!!!
Oglądałam już mebelki dla dzidzi jakie cuda!! Ale mąż krzyczy że już wariuje i mam sie wstrzymac chociaz do 6 miesiaca eh ci faceci!!!
Ale ceny niektórych zestawów mnie powalają - łożeczko 1200 plus komoda 1800 zł ;D ;D ;D dobry dowcip!!!!!
Ale ceny niektórych zestawów mnie powalają - łożeczko 1200 plus komoda 1800 zł ;D ;D ;D dobry dowcip!!!!!
no właśnie, żeby tylko dobrze się składał
uwielbiam wszelkie wygody i nie cierpię zbędnych tobołów nosic ze sobą. To prawda co Azik mówi z tą pozycją, ale z drugiej strony nie jest to długi czas, kiedy dziecko przebywa w wózku... eh, jeszcze się zdążę namyśleć tyle czasu... hihi, Karolla a tak apropos wózka Quinny to jaki jest to pułap cenowy?
S
Szczęściara20
Gość
No to troche zapłaciła:-)
S
Szczęściara20
Gość
Jak sie przeprowadzimy za dwa lata do nowego domku to wtedy bede mysleć o mebelkach narazie mieszkamy z rodzicami
A
azik
Gość
minusikiem quiny jest mała gondola,jak ja kupowałam wózek, to trójkołowiec - spacerówka z dodatkami był za niecałe 1000 zł, ale się nie zdecydowałam ze względu na to że dzicko mi szybki rosło i sie po prostu nie miesciło.
reklama
S
Szczęściara20
Gość
Wozke na szczeście nie będe kupowac ja tylko dziadki , ale będą muslieli troche wydac na ten pojazd bo nie jest On wcale taki tani
Podziel się: