reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:):)

Bardzo ladne posciele macie i sukienusie :) Ja jeszcze nie rozkladam lozeczka i nie ubieram poscieli, mysle ze zrobimy to pod koniec miesiaca.

reklama
To lozeczko stoi u moich rodzicow w Szczecinie, a ja teraz siedze w Niemczech więc jak byłam tam ostatnio to ubrałam. Nie chiałam zostawiać na ostatnią chwilę, bo chcialam to ubrac sama. Przykrylismy wielkim przescieradlem, zeby sie nie kurzylo i czeka. Jak wszystko pojdzie zgodnie z planem, to przepiore jeszcze raz. Jak dzidzius bedzie wczesniej to ma juz gotowe spanko. Misie górą!

hej laski!!!

ale sie fajnie ruszylo na tym watku zakupkowym:-) , ja mam juz cala wyprawke i jak tak wszystko sobie lezy i czeka na moje sloneczko:-D ,
lozeczko w kartonie, ciuszki kocyki i inne rzeczy w reklamowkach he he super to bedzie wszystko uprac i wlozyc do szafy ach super nie moge sie doczekac ale wezme sie za to chyba za dwa tyg bo jeszcze tak dlugo.... ostatni moj zakup to wozek a teraz tylko oczekiwanie:-)

Cynamonka i Nineczka-pościele rewelka!! Sukienki Ninki dla córki też miód. Ależ sliczne są te dziecięce akcesoria ;)
Dziewczyny, u nas pokój (czytaj meble) stoja rozłożone od kilku tygodni i wciąż, niestety, "pachną" farbą. Jeśli macie nowe mebelki, łóżeczka itp., to proponuję rozłożyć już, bo zanim ten zapach umknie, upłynie sporo czasu..
Ja mam posegregowan ciuszki rozmiarami na poszczególnych półkach w szafie. Jeszcze nie uprane, ale zrobię to w ciągu najbliższych 2tygodni.Zwlekam, żeby nie "złapały' zapachu mebli.. :(
My zamiast chusty zdecydowaliśmy się na takie specyficzne nosidełko Premaxx Baby Bag oficjalna strona wy

Fakt, specyficzny jest ten zapach mebli. Jednak chyba nie chcę patrzeć każdego dnia na puste łóżeczko... :-( To jeszcze w moim przypadku tyle czasu, kiedy będzie ten 29 listopad... Chyba, że dzidzia wcześniej zechce przyjść na świat ;-) Wcale bym sie nie gniewała :-) !!!

nineczka cynamonka cud miod te wasze posciele naprawde piekne :-) teraz naprawde mozna wybierac i przebierac w rzeczach dla dzieci tylko kasiorki trzeba miec;-)
moje lozeczko wciaz schowane mysle ze z poczatkiem listopada cos rusze w koncu do 21 list jeszcze duzo czasu a gin mowil ze moze sie jeszcze przedlozyc wiec tak sadze ze mam jeszcze czas :eek: choc kusi mnie bardzo :-)

cynamonka, nineczka -sliczne te posciele ja jeszcze nie rozlozylam lozeczka ani poscieli wszystko zrobie dwa tyg przed porodem, wiem jakby to na mnie dziallo jakbym wszystko wystawila, wole nie, ach a te sukienusie przeslodkie bardzo fajne

Jaostatnio też mie mogłam się oprzeć i kupiłam taki zestawik za niecałe 45 zł (spodenki, bluzeczka, sweterek i body), bo takie słodkie to jest ;-)

Załączniki

• P9300028a.JPG
    P9300028a.JPG
    17,6 KB · Wyświetleń: 45
Kupiłam dziś wózek i fotelik samochodowy. Z tego drugiego jestem naprawdę zadowolona. Lekki, ładny (może jutro wstawię zdjątko), polski i tani (140 zl). Ma wszelkie atesty itp.
Wózek, hmm to inna sprawa. Strasznie się dziś zdenerwowałam. Po odebraniu go ze sklepu, pchając go do domku znosiło mnie ciągle w lewo. Mąż zawiózł go z powrotem do sklepu a oni na to, że tak musi być!!! :wściekła/y:
Na szczęście coś tam naprawili i w razie czego (powtórnego lewoskrętu) nam go wymienią. Teraz niby jest OK.
Zobaczymy... :baffled:

reklama
Ale fajny zestawik Dorota :-) My w srode albo w sobote pojedziemy jeszcze dokupic rozne rzeczy dla mnie i dla dzidzi i dla taty dzidzi tez...jemu tez sie nalezy! ;-) Chce kupic m.in. body zapinane kopertowo na pierwsze dni bo jakos tak pewnie nieudolnie nam bedzie szlo ubieranie a body po bratanicy sa wkladane przez glowe.
Wozek mamy juz od miesiaca (zrobilabym zdjecie ale gondola i spacerowka na szafie, kola w szufladzie a reszta w przedpokoju ;-)

Do góry