reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:):)

Bardzo ladne posciele macie i sukienusie :) Ja jeszcze nie rozkladam lozeczka i nie ubieram poscieli, mysle ze zrobimy to pod koniec miesiaca.

reklama
To lozeczko stoi u moich rodzicow w Szczecinie, a ja teraz siedze w Niemczech więc jak byłam tam ostatnio to ubrałam. Nie chiałam zostawiać na ostatnią chwilę, bo chcialam to ubrac sama. Przykrylismy wielkim przescieradlem, zeby sie nie kurzylo i czeka. Jak wszystko pojdzie zgodnie z planem, to przepiore jeszcze raz. Jak dzidzius bedzie wczesniej to ma juz gotowe spanko. Misie górą!

hej laski!!!

ale sie fajnie ruszylo na tym watku zakupkowym:-) , ja mam juz cala wyprawke i jak tak wszystko sobie lezy i czeka na moje sloneczko:-D ,
lozeczko w kartonie, ciuszki kocyki i inne rzeczy w reklamowkach he he super to bedzie wszystko uprac i wlozyc do szafy ach super nie moge sie doczekac ale wezme sie za to chyba za dwa tyg bo jeszcze tak dlugo.... ostatni moj zakup to wozek a teraz tylko oczekiwanie:-)

Cynamonka i Nineczka-pościele rewelka!! Sukienki Ninki dla córki też miód. Ależ sliczne są te dziecięce akcesoria ;)
Dziewczyny, u nas pokój (czytaj meble) stoja rozłożone od kilku tygodni i wciąż, niestety, "pachną" farbą. Jeśli macie nowe mebelki, łóżeczka itp., to proponuję rozłożyć już, bo zanim ten zapach umknie, upłynie sporo czasu..
Ja mam posegregowan ciuszki rozmiarami na poszczególnych półkach w szafie. Jeszcze nie uprane, ale zrobię to w ciągu najbliższych 2tygodni.Zwlekam, żeby nie "złapały' zapachu mebli.. :(
My zamiast chusty zdecydowaliśmy się na takie specyficzne nosidełko Premaxx Baby Bag oficjalna strona wy

Fakt, specyficzny jest ten zapach mebli. Jednak chyba nie chcę patrzeć każdego dnia na puste łóżeczko... :-( To jeszcze w moim przypadku tyle czasu, kiedy będzie ten 29 listopad... Chyba, że dzidzia wcześniej zechce przyjść na świat ;-) Wcale bym sie nie gniewała :-) !!!

nineczka cynamonka cud miod te wasze posciele naprawde piekne :-) teraz naprawde mozna wybierac i przebierac w rzeczach dla dzieci tylko kasiorki trzeba miec;-)
moje lozeczko wciaz schowane mysle ze z poczatkiem listopada cos rusze w koncu do 21 list jeszcze duzo czasu a gin mowil ze moze sie jeszcze przedlozyc wiec tak sadze ze mam jeszcze czas :eek: choc kusi mnie bardzo :-)

cynamonka, nineczka -sliczne te posciele ja jeszcze nie rozlozylam lozeczka ani poscieli wszystko zrobie dwa tyg przed porodem, wiem jakby to na mnie dziallo jakbym wszystko wystawila, wole nie, ach a te sukienusie przeslodkie bardzo fajne

Jaostatnio też mie mogłam się oprzeć i kupiłam taki zestawik za niecałe 45 zł (spodenki, bluzeczka, sweterek i body), bo takie słodkie to jest ;-)

Załączniki

• P9300028a.JPG
    P9300028a.JPG
    17,6 KB · Wyświetleń: 42
Kupiłam dziś wózek i fotelik samochodowy. Z tego drugiego jestem naprawdę zadowolona. Lekki, ładny (może jutro wstawię zdjątko), polski i tani (140 zl). Ma wszelkie atesty itp.
Wózek, hmm to inna sprawa. Strasznie się dziś zdenerwowałam. Po odebraniu go ze sklepu, pchając go do domku znosiło mnie ciągle w lewo. Mąż zawiózł go z powrotem do sklepu a oni na to, że tak musi być!!! :wściekła/y:
Na szczęście coś tam naprawili i w razie czego (powtórnego lewoskrętu) nam go wymienią. Teraz niby jest OK.
Zobaczymy... :baffled:

reklama
Ale fajny zestawik Dorota :-) My w srode albo w sobote pojedziemy jeszcze dokupic rozne rzeczy dla mnie i dla dzidzi i dla taty dzidzi tez...jemu tez sie nalezy! ;-) Chce kupic m.in. body zapinane kopertowo na pierwsze dni bo jakos tak pewnie nieudolnie nam bedzie szlo ubieranie a body po bratanicy sa wkladane przez glowe.
Wozek mamy juz od miesiaca (zrobilabym zdjecie ale gondola i spacerowka na szafie, kola w szufladzie a reszta w przedpokoju ;-)

Do góry