reklama
DZis a wzasadzie wczoraj moja siostra przywiozla lozeczko przwijak waniennke foteliki (odrazu tez wiekszy) zabawki jakiesgryzaki i pozytywki poprostu caly dom zazucony jest tymi rzeczami nie wiem kiedy sobie dam z tym rade takiego balaganu to ja chyba nie mialam jak byl remont...fatalne kartony kartoniki i mnostwo prania
to super juz pomalu przygotowujesz sie spokojnie napewno wszystko da sie jakos upchnac ;-) ja mam zapchanom szafe workami z ciuszkami
czekaj jak maluch podrosnie dopiero bedzie balagan zabawki chodzik wozek itp poupychane po katach ;-)
czekaj jak maluch podrosnie dopiero bedzie balagan zabawki chodzik wozek itp poupychane po katach ;-)
emomadzia
Zaangażowana w BB
Dziewczyny jeżeli chodzi o ubranka to mam juz spory zapas-wszyscy mi zwożą -więc nie nażekam i na poczatek nic nie kupuję.Chociaż nie wiem jak długo wytrzymam bo jak wchodzę do sklepu to trudno mi się oprzeć.Mam pytanko czy któraś z was używała juz może chusty do noszenia dziecka?albo ktoś z waszych znajomych?Zależy mi na tym bo chciałabym kupić chustę bebelulu ale wiecie wszędzie zachwalają a ja chę obiektywnej opini.Jezeli możecie cos na ten temat powiedzieć to byłabym wdzięczna....
nineczka
Fanka BB :)
Ja zaczynam myśleć o torbie do szpitala. Jeszcze 1,5 miesiąca do terminu ale przezorny zawsze ubezpieczony ;-)
Nie mogę się doczekać jutra, bo idziemy z mężusiem odebrać wózek i kupić fotelik samochodowy (a przynajmniej zorientować się w cenach itp.).
Ostatnio moją ulubioną rozrywką jest buszowanie po szmateksach w poszukiwaniu skarbów. Nieraz się już przekonałam, że można tam za 2 zl znaleźć rzeczy ładniejsze i lepszej jakości niż w naszych sklepach. Szczególnie ubranka z Anglii i Grecji są super jakościowo.
Nie mogę się doczekać jutra, bo idziemy z mężusiem odebrać wózek i kupić fotelik samochodowy (a przynajmniej zorientować się w cenach itp.).
Ostatnio moją ulubioną rozrywką jest buszowanie po szmateksach w poszukiwaniu skarbów. Nieraz się już przekonałam, że można tam za 2 zl znaleźć rzeczy ładniejsze i lepszej jakości niż w naszych sklepach. Szczególnie ubranka z Anglii i Grecji są super jakościowo.
Nineczka ja jakos nie mam szczescia do ciucholandow, jakos nie mam nerwow szukac a pozatym ten zapach tak mnie przeszywa ze zaczynam sie wszedzie drapac ;-) Znajoma mojej mamy prowadzi taki szmatex i odkladala dla mnie piekne sukienusie a tu moja mama mowi ze u nas bedzie synio ;-)
nineczka
Gdybym tylko umiała wstawić zdjęcie (co mi za Chiny Ludowe nie chce wyjść) to bym wkleiła parę fotek superaśnych ciuszków. Co do sukieneczek to mam już dwie oczywiście w kolorze różowym ;-) w najmniejszym rozmiarze (może Hanutek wlezie chociaż w jedną na święta). U mnie co prawda lekarz zapewniał mnie już ze 100 razy że na 100% córa ale na wszelki wielki większość ubranek, które zakupiłam bądź odziedziczyłam to unisexy. Mam jednak nadzieję, że doktorek się nie myli i te sukieneczki .......
Cynamonka
Moja szpitalna torba juz gotowa, w koncu mi został miesiąc a kto to wie, może krócej?
Ja tez nie moge sie przekonac do szmateksow, ale za to ostatnio chetnie kupuje na aukcjach internetowych. Nie są to osobiste rzeczy, ale dresiki dla małego albo ładne spodenki za grosze czemu nie.
Enomadzia ja zufałam intuicji i kupiłam bebelulu, choć nikt z moich znajomych wczesniej tego nie praktykował.
Ja tez nie moge sie przekonac do szmateksow, ale za to ostatnio chetnie kupuje na aukcjach internetowych. Nie są to osobiste rzeczy, ale dresiki dla małego albo ładne spodenki za grosze czemu nie.
Enomadzia ja zufałam intuicji i kupiłam bebelulu, choć nikt z moich znajomych wczesniej tego nie praktykował.
reklama
Podziel się: