reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
ja sie tez zastanawiam nad hustawka ale ktore sa lepsze ta stojace na ziemi czy lepiej wiszace bo naprawde nie mam pojecia:-)
HA co do kojca my wlasnie zrobilismy zamianke lozeczko zostalo zastapione kojcem. Maja tak sie kreci skacze buja sie itd... ze nawet te ochraniacze nie pomagaja. I tez mialam problem co by jej na dno dac u babci spala na kocu no i wymyslilam jutro idziemy do tapicera dowiedziec sie czy sprzdedaje takie grube gabki na metry mam nadzieje ze tak i ze Maja bedzie miala wygodna noc:-)
A co do zakupow to jeszcze robilam zakupy typowo jesienne maja powiekszyla swoja garderobe o spodniczke dzinsowa i sukienke tzw princeske) zdjecia po niedzieli)))
A co do zakupow to jeszcze robilam zakupy typowo jesienne maja powiekszyla swoja garderobe o spodniczke dzinsowa i sukienke tzw princeske) zdjecia po niedzieli)))
Vici ja mam wiszaca hustawke i roznica jest taka ze mozna hustac na boki lub przod-tyl.Jest na baterie wiec nie musisz co chwila podhodzic zeby malca rozhustac:-) i ma dolączony blat z zabawkami+karuzele.Nad głową dzidzi jest wypukle lusterko tzw.rybie oko mnóstwo melodyjek i dzwiękow i kilka predkości bujania.Baterie starczaja na ponad miesiac ostrej eksploatacji;-)noworodek huśta sie w pozycji lezącej.Jednak oplaca sie ja uzywac od urodzenia albo jesli Twoja dzidzia nie wazy duzo bo są one do wagi 11kg.:-( Świetnym rozwiązaniem dla starszych bąbli jest właśnie ten bujaczek który zakupiła Priscilla bo jest do wagi 18kg i starcza na dłuźej.
Woloszki to Maja będzie miała teraz wygodne i bezpieczne spanko
A my kupiliśmy wczoraj Karolince pierwsze dżinsy z prawdziwego zdarzenia w H&M , pisałam Wam kiedyś o sukieneczce w Smykach w której różyczki sie porozwalały, reklamowaliśmy ją i dostaliśmy zwrot kaski. Bardzo się ciesze z tych spodenek, kupilam rozmiar 80 są za duże, ale można regulować gumkę zrobić ciaśniejszą i podwinąć, na pewno na wiosne będą w sam raz. A kilka dni temu dziadkowie kupili kilka fajnych ciuszków- niebieską sukienkę (jeszcze letnią), niebieski cieplutki komplecik (spodnie i sweterek) i komplecik spodnie różowe dżinsowe i bluza (to ostatnie jest ekstra i bardzo mi się podoba) :-)
Strasznie cieszą takie zakupy dla dzidziolka
A my kupiliśmy wczoraj Karolince pierwsze dżinsy z prawdziwego zdarzenia w H&M , pisałam Wam kiedyś o sukieneczce w Smykach w której różyczki sie porozwalały, reklamowaliśmy ją i dostaliśmy zwrot kaski. Bardzo się ciesze z tych spodenek, kupilam rozmiar 80 są za duże, ale można regulować gumkę zrobić ciaśniejszą i podwinąć, na pewno na wiosne będą w sam raz. A kilka dni temu dziadkowie kupili kilka fajnych ciuszków- niebieską sukienkę (jeszcze letnią), niebieski cieplutki komplecik (spodnie i sweterek) i komplecik spodnie różowe dżinsowe i bluza (to ostatnie jest ekstra i bardzo mi się podoba) :-)
Strasznie cieszą takie zakupy dla dzidziolka
Priscilla - mam taki sam bujaczek Norbikowi sie podoba, mysle ze Victoria tez go polubi! I powinien sluzuc nam calkiem dlugo - ostatnio byla u mnie kolezanka z dwuletnia coreczka i Mala zaraz wskoczyla do bujaczka i byla nim zachwycona
Priscilla
Fan(ka)
Ewcik, pocieszylas mnie, bo wczoraj jak pochwalilam sie mamie zakupem bujaczka, to stwierdzila, ze tlyko wyrzucilam kase, bo mala jak zacznie siedziec albo raczkowac to i tak nie bedzie chciala z niego korzystac. Wiec sie troche zalamalam
reklama
Priscilla
Fan(ka)
My tez ostatnio bylysmy na zakupach. Nakupilam malej pelno rozowych bluzeczek (jakos inne kolorki mi sie nie podobaly) i klika sukieneczek, bo wszyscy mowili "ale ladny chlopiec" jak chodzila w spodenkach
To wlasnie Viki w nowych ciuszkach :-)
To wlasnie Viki w nowych ciuszkach :-)
Podziel się: