reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

Idzia super pokoik dla maluszka, a Michałek tez ma świetny pokój - jak widać chłopak też lubi swój kącik do spania i nie ma dla Niego znaczenia czy jest to na łóżku czy na podłodze ;)

reklama
od grudnia jak sie przeprowadzilismy kazdy ma swoj pokoj - dzieki temu ten dla michala moze wygladac tak jak on chcial - on sam sobie wybieral lozko i jego kolor (teraz ma totalny misz-masz kolorow w pokoju :) )- i dla dzidzi tez mamy osobny pokoj :) z lozkiem do spania dla mnie w razie kryzysu - z michalem nie bylo potrzebne i mam nadzieje ze teraz tez nie bedzie :)

no i dokladnie magdaleona - co za znaczenie na czym sie spi :) skoro wygodnie jest :)

Idzia bardzo ładne łóżeczko i śliczna pościel, a Twój synuś słodziutko sobie śpi na tej podłodze, widać mu wygodnie :)
Ja wstawiam fotkę mojego kącika i wózka, bo ostatecznie wózek mam inny (prezent od babci)

Iza1-kacik dla corci fajny, wozek tez pierwsza klasa. a my na nasz wozek jeszcze czekamy,lozeczko mamy obok naszego lozka i w nocy zawsze mam oko na małą, wystarczy ze tylko podniose glowe do gory i widze czy spi czy tylko wydaje te swoje smieszne odglosy:)

martap22- ja mam dokładnie to samo, zaraz obok łóżeczka jest tapczan na którym śpimy (na zdjęciu go nie widać, jest po lewej stronie) i też wystarczy że odsłonię zasłonkę i już ją widze. A te odgłosy które wydaje przez sen są po prostu zarąbiste :), czasami piszczy jak mała myszka :)

reklama
Do góry