reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

hihih dzieki dziwczyny;):)
a na zdjeciu jestem zamyslona a nie smutna;)ja mam chyba takie wyraz twarzy:)
napewnoe pochwale sie caloscia:):)

reklama
Czarownica, a czemu kupilas sobie butle dr Brown's? Nie wiem czy wiesz, ale one powoduja, ze dzieci odzwyczajaja sie od piersi i moga w ogole je odstawic... Ja tez sie na nie czailam, bo sa antykolkowe, ale pani w sklepie mnie uswiadomila, ze tam sie reguluje wyciek mleczka i dziecko praktycznie nie musi ssac, dlatego woli to niz cycka... Babka mowila, ze na ta butle mozna sie zdecydowac jak juz rzeczywiscie jest problem z kolkami czy zapaleniem ucha, dlatego sobie odpuscilam i kupilam NUK First Choice.

a+t+? ja też o nich myślałam, ale jeszcze nie kupiłam. Jeśli mogę wiedzieć - ile za nie zapłaciłaś, jak wyglądają, są plastikowe czy szklane? Dużo kupiłaś, i duże czy małe? Sorry za tyle pytań, ale nikt nic mi nie jest w stanie nic o nich powiedzeć, pozt panią w sklepie, której zadaniem jest tylko zachwalać...

czarownica udane zakupy, pomysł z przyjacielem w łóżeczku bardzo udany... też musze o czymś podobnym pomyśleć :)

ja niedawno wróciłam z zakupów :D :D niestety znowu bez fotelika... ale byłam w dwóch miejscach i w jednym właśnie była dostawa i od jutra będą dostępne nowe kolorki, a w drugim dostawa ma być w poniedziałek i były tylko czerwone :( no ale za to kupiłam inne rzeczy :D np. kupiłam nawet laktator aventu bo kosztował zaledwie 110zł, łóżeczko czeka na mądrego co go z samochodu wyniesie, a materacyk się już wietrzy :)

to czarne, to nie zakupy a łapka mojej suni ;D
łóżeczko kupiłam Klupsia RadekII kolyske w kolorze sosny, zdjęcie dopiero jak stanie na swoim miejscu :)

No kobietki, widzę, że przygotowania ruszyły pełna parą. gratuluje udanych zakupów!

ja na szczęście wielu rzeczy nie musze kupować bo dostałam w spadku po siostrzeńcu :) mam np. sterylizator z Aventu który będzie na pewno bardzo przydatny. Ale jeśli chodzi o buteli i smoczki Avent to np. mój siostrzeniec nie lubił z nich pić i moja siostra w ogóle ich nie używała.

reklama
ja tam mam nadzieje ze na poczatku mala bedzie wolala cycusia :D a co do smoczków to chyba każdej dzidzi co innego podchodzi, zobaczymy czy trafilysmy :D

Do góry