reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

Witam mamusie kwietniowe. To znowu ja - Paulina z grudniowek. Znowu z linkami do moich aukcji z nadmiarow wyprawkowych ;)

Tym razem wozki mam do sprzedania. Tak, tak....w liczbie mnogiej bo mam ich az 4...2 z nich chce sprzedac. Pomijam ze ich nie potrzebuje w takiej ilosci ale juz powoli w mieszkaniu nie ma sie jak ruszyc.

Mam oprocz tych wozkow jeszcze monitor oddechu Angel Care ale jeszcze nie wystawilam na allegro bo nie mam na to czasu. Gdyby ktoras z Was byla zainteresowana - mozecie do mnie na priva napisac.

Chicco Tech 6WD Duo:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84190404

Traxx Jaguar3
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84195535

Bardzo serdecznie Was pozdrawiam i jak zwykle trzymam kciuki za pomyslne kolejne tygodnie!

reklama
No, dzięki dziewczyny za wsparcie. Mam nadzieję, że Mu się uda.
Wózeczki fajne, ale ja muszę zawsze dotknąć i pooglądać.

Mam pytanie do dziewczyn, które kupiły rożki lub kołderki na allegro.
Czy można dokonać zakupu bez pełnej rejestracji? Właśnie zarejestrowałam się i nie wiem czy mogę skorzystać i kupić parę rzeczy właśnie tej firmy co Wy kupowałyście. Czy ta pościel do wózka naprawdę jest dobra? Chciałabym kupić trzyczęściowy komplet pościeli, prześcieradełko flanelowe z gumką, rożek no i właśnie tą pościel do wózeczka - wszystko w jednym wzorze. Chyba żyrafki, strasznie mi się podobają.
Proszę o odpowiedź.
Acha, jak długo czekałyście na odbiór po dokonaniu przelewu? I skąd wiadomo ile przelać na konto sprzedającego wraz z kosztami przesyłki?
Pomóżcie mi, jestem nowicjuszką.

Asiu jeśli sprzedający nie zastrzega sobie, że użytkownicy bez pełnej aktywacji nie mogą dokonywać u niego zakupów to nie ma sprawy. Co do płatności to trzeba sobie zsumować ceny wszystkich wylicytowanych przedmiotów i koszt wysyłki (za wysyłke powinno płacić się raz) - koszt wysyłki powinien być podany w aukcji. Jak już poprzez aukcje kupisz interesujące Cie rzeczy, będziesz musiała wysłać maila do sprzedającego i podać w nim wzorki/kolory jakie chcesz i też możesz spytać co do należności - ja tam zawsze pisze ile kaski wysyłam :)

A co do jakości to Ci nic nie powiem, bo mi te rzeczy już dawno dość przyszły, ale ja ich nie widziałam bo dopiero jutro wracam z Gdańska do domku...

Dzięki Kosmi, dzisiaj pokażę mężowi mój wybór i jutro może dokonam zakupu, bo w tej aukcji akurat nie ma zastarzeżenia, że musi być pełna aktywacja. Cena w sumie to ok. 107 zł., co do przesyłki to nie wiem, bo przy każdej rzeczy jest inna cena. Jak kupowałaś to miałaś dobry przepływ informacji ze sprzedającym?

aska00 co do tego jak sie kupuje to ja nie wiem maz to zamnie robi ale wlsnie dzis dostalam kolderke do wozka i rozek zyrafki na kremowym tel! jest sliczne naprawde mi sie podoba! ta kolderka ma taka malutka podusie (moze sie nie przyda ale na przytulanke bedzie):)
ja jestem zadowolona:):)

Ale dlaczego Dominiko nie przyda się mała podusia od tego kompletu? A co włożysz do wózeczka?

bo ta podusia wydaje mi sie taka malenka zabawkowa:)
ale jak bede miala juz wozek to wtedy przypasuje i moze bbedzie ok
ale ogolnie baaardzo zadowolona jestem z pierwszego zakupu dla dzidzi;)

reklama
No to dokonałam zakupu :)

Majtasy poporodowe sobie kupiłam. Narazie 5 sztuk, zobaczę jak dojdą. Pani w szkole rodzenia powiedziała, że tak z 20 może nam się przydać - szok.
Ale kupiłam wielorazowe, więc mam nadzieję, że na pierwsze dni mi wystarczy (jak mi się nie będzie chciało prać), a potem, to juz luzik w domu. A kupiłam, bo mnie kumpele nastraszyły, że w Oświęcimiu w aptekach nie ma - znowu szok. Dobrze, że jest allegro.

Do góry