reklama
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Te bodziaki rozpinane z przodu i w kroku bardzo fajne są. Też muszę ich poszukać. A koszulki bawełniane wiązane kupujecie? Ja myślałam o nich na początek dopóki się pępek nie zagoi bo można je podwinąć trochę i nie urażają kikuta. Potem to na 100% na body przejdę. Będzie więcej noszenia a body nie wyjdzie z śpiochów i gołego ciałka nie będzie widać za każdym razem po podniesienu dzidzi.
anek
Fanka BB :)
Priscilla pisze:a patrzylas na Deltima Voyagera Easy? Ma znacznie wieksze kolka
Tak, tylko Voyager Easy jest troche innym typem wózka, mi bardziej odpowiedaja te wilofunkcyjne które maja na początek gondolke a nie nosidełko Ale ja już taka pokręcona jestem
Lidyjka super ZAKUPKI
Ale dzisiaj idzie produkcja postów ;D
Jeśli chodzi o ciuszki to mam ich mnóstwo Właściwie tylko jakiś jeden czy dwa kaftaniki by się przydały.
Do tego jeszcze koleżanki mi obiecują, że dadzą jakieś ciuszki po swoich maluszkach, więc w ogóle się nie przejmuję
Niestety nie mam jeszcze łóżeczka i materacyka... I inne gadżety jak laktator, nożyczki, garnki, butelki... Oj długa lista :/
Do tego jeszcze koleżanki mi obiecują, że dadzą jakieś ciuszki po swoich maluszkach, więc w ogóle się nie przejmuję
Niestety nie mam jeszcze łóżeczka i materacyka... I inne gadżety jak laktator, nożyczki, garnki, butelki... Oj długa lista :/
czarownica
Fanka BB :)
;D
a my zamowilismy kolderke do wozka i rozek kremowy w zyrafki sliczniutki
juz nie moge doczekac sie jak dojdzie w pon maja wysylac paczke
a my zamowilismy kolderke do wozka i rozek kremowy w zyrafki sliczniutki
juz nie moge doczekac sie jak dojdzie w pon maja wysylac paczke
reklama
ja mam indentyczny rożek tzn nie widziałam go jeszcze bo czeka na mnie w domku w Warszawie
ostatnio zauważyłam, że jeśli chodzi o dzidziowe szmatki, to trzeba uważać na aukcjach na ceny - ludzie sprzedają np nowe kompleciki h&m za prawie 50zł, kiedy można kupić je w sklepie za niecałe 30... znalazłam też taki sam sweterek jak wczoraj kupiłam "wójcik", ja zapłaciłam 24zł (przeceniony z 48), a na aukcji można kupić za 40zł... do tego zawsze dochodzą koszty przesyłki! ciekawe ile jeszcze taki rzeczy możnaby znaleźć na aukcjach, przeceny w sklepach, a na aukcjach próbują zarobić o!
ostatnio zauważyłam, że jeśli chodzi o dzidziowe szmatki, to trzeba uważać na aukcjach na ceny - ludzie sprzedają np nowe kompleciki h&m za prawie 50zł, kiedy można kupić je w sklepie za niecałe 30... znalazłam też taki sam sweterek jak wczoraj kupiłam "wójcik", ja zapłaciłam 24zł (przeceniony z 48), a na aukcji można kupić za 40zł... do tego zawsze dochodzą koszty przesyłki! ciekawe ile jeszcze taki rzeczy możnaby znaleźć na aukcjach, przeceny w sklepach, a na aukcjach próbują zarobić o!
Podziel się: