reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

reklama
U nas w Tczewie. Sklep RAJ DZIECKA. Są 3 sztuki. Ja mówiłam Pani,ze przyjdę w poniedziałek, Pani mówiła,ze raczej nie wykupią.

Te bodziaki rozpinane z przodu i w kroku bardzo fajne są. Też muszę ich poszukać. A koszulki bawełniane wiązane kupujecie? Ja myślałam o nich na początek dopóki się pępek nie zagoi bo można je podwinąć trochę i nie urażają kikuta. Potem to na 100% na body przejdę. Będzie więcej noszenia a body nie wyjdzie z śpiochów i gołego ciałka nie będzie widać za każdym razem po podniesienu dzidzi.

Ja zaopatrzylam sie w kilka koszulek wiazanych na boku - tez slyszalam, ze sa najlepsze na poczatek. A potem oczywiscie body :)

Priscilla pisze:
a patrzylas na Deltima Voyagera Easy? Ma znacznie wieksze kolka

Tak, tylko Voyager Easy jest troche innym typem wózka, mi bardziej odpowiedaja te wilofunkcyjne które maja na początek gondolke a nie nosidełko :) Ale ja już taka pokręcona jestem :) :)

Lidyjka super ZAKUPKI :)

Ale dzisiaj idzie produkcja postów  ;D

Jeśli chodzi o ciuszki to mam ich mnóstwo ;) Właściwie tylko jakiś jeden czy dwa kaftaniki by się przydały.
Do tego jeszcze koleżanki mi obiecują, że dadzą jakieś ciuszki po swoich maluszkach, więc w ogóle się nie przejmuję :)
Niestety nie mam jeszcze łóżeczka i materacyka... I inne gadżety jak laktator, nożyczki, garnki, butelki... Oj długa lista :/

udało mi się na momencik wepchnąć do kompa więc się tylko pochwale, kupiłam dwa bodziaczki dziś z długim rękawkiem takie zapinane z boczku :) i prześliczny sweterek "wojcik" za połowe ceny :)

;D

a my zamowilismy kolderke do wozka i rozek kremowy w zyrafki:) sliczniutki
juz nie moge doczekac sie jak dojdzie w pon maja wysylac paczke:):)

reklama
ja mam indentyczny rożek :D tzn nie widziałam go jeszcze bo czeka na mnie w domku w Warszawie :)
ostatnio zauważyłam, że jeśli chodzi o dzidziowe szmatki, to trzeba uważać na aukcjach na ceny - ludzie sprzedają np nowe kompleciki h&m za prawie 50zł, kiedy można kupić je w sklepie za niecałe 30... znalazłam też taki sam sweterek jak wczoraj kupiłam "wójcik", ja zapłaciłam 24zł (przeceniony z 48), a na aukcji można kupić za 40zł... do tego zawsze dochodzą koszty przesyłki! ciekawe ile jeszcze taki rzeczy możnaby znaleźć na aukcjach, przeceny w sklepach, a na aukcjach próbują zarobić o!

Do góry