reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

Dzięki Kosmi kupiłam dziś ta pościel do wózeczka

dow62fz.jpg

reklama
Ja z ubranek prawie tez wszystko mam... Musze dokupić jeszcze czapeczki ze 2 sztuki, cieńszą i grubszą, skarpeteczki bo nie mam i rekawiczki na rączki czy jak to sie nazywa.... i to chyba bedzie już komplet.

W niedziele jedziemy ogladać znowu wózki.... ja już sama nie wiem co chcę kupić ::) macie swoje typy??
Wiem że Kosmi ma X-landera... o ile sie nie mylse...

Co do kompletowania ciuszków to musze przejrzeć co juz mam i ewentualnie coś sie jeszcze dokupi a wczoraj kupiłam 4 pary ślicznych malusich skarpetek.A co do wózka to Anek nie pomoge Ci bo ja juz mam wózek po kuzynie moim.

Rybcia_21 i co? Fajny ten komplet? Bo też się napaliłam, hehe. Już nawet znalazłam sponsora :) Tyle, że chcę kupić w żyrafki. Chcę też dokupić rożek.

A co do wózka - będę miała Nestora. Znajomi chcą nam odsprzedać za 100 zł. Kupili w zeszłym roku dla synka, który też jest kwietniowy :) Wózek sprawdza się dobrze i ma śliczny czerwony kolor.

A w ogóle mam fioła na punkcie skarpetek!! Mam już chyba ponad 10 par i ciągle bym kupowała nowe, hihi.

Pozdrawiam

To nam Kosmi zrobiła frajde z Tą stroną  ;D Powinnas zgłosic się Kosmi do nich po jakiś rabat za reklamę produktów na forum  ;D Może rożek albo coś dostaniesz gratis, jak my zaczniemy szaleć na ich aukcji :)

No a ja jeszcze nie mam żadnych skarpeteczek dla Kuby...hmmmm ciekawe czy też Żuczku mnie tak na nie najdzie jak kupie 1 pare :)

A nie mam pojecia jak ito wozek Nestor.... lece poszukac w necie  :-*

Anek, oj uważaj, bo skarpetki potrafią wciągnąć :) Mnie siłą odciągają od wieszaczków z tymi malusimi skarpetuszkami. Takie kolorowe i fajniusie :)

Żuczku ja właśnie się tego boje... że mnie skarpeteczki wciągnał :) dlatego odkładałam to na sam koniec :) Ostatnio jak kupowałam rajstopki dla rocznej coreczki mojej kolezanki, to wybieralam pol godziny wzorek :) pani chyba miala mnie dosyc :) ale dzielnie rozpakowywala nastepne kwiatuszki, paseczki, biedronki i jakies jeszcze niestworzone historie :)

reklama
Anek, prawda jest taka, że wszelkie zakupy dla dzidziusia wciągają :) Wcześniej nie chciałam robić żadnych zakupów, podchodziłam do tego bardzo sceptycznie. Ale teraz? Hoho! To się podoba, tamto też :) No i te skarpetki, hihi.

Do góry