reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

Super! Hmmm... Aż mam smaczka na takiego, bo do wakacji to się flaka nie pozbędę :-:)no:

reklama
Teraz to tu hiciorek jakos od zeszlego roku.A brzuszek wysmienicie chowa wiem bo opona zimowa nie zostala u mnie wymieniona :-D :-D

Wpadlam sie wyzalic:-(Musze kupic buty adidasy czy cos tam sportowego ale tu nic nie ma.Zjezdzilam juz wszystkie sklepy w okolicy i nic albo beznadziejne modele jakies albo cena 150 euro no powalilo ich na glowe chyba!Jedyna nadzieja w Graz ale tam to caly dzien mi potrzeba a Jacek ostatnio robi w soboty :-(Przeciez nie bede chodzila 3-4 razy z psem w szpilkach bo za kretyna mnie wezma a i nie wszedzie w obcasie mozna pojsc:-(
No i juz mi ciut lepiej :-)ale dalej butow brak :-(

a na aukcjach internetowych?
Tak się pytam, bo u mnie ta opcja odpada. Ja muszę zmierzyć.
No ale może przy sportowych łatwiej.

hejak może wy mi pomozecie? musimy kupic małemu nowy fotelik do samochodu, wybrałam taki
CHICCO FOTELIK MAX 3-S, 9-36 Kg- 3 KOLORY WYS 12H (381311397) - Aukcje internetowe Allegro

co o nim sadzicie, czy może któraś z was ma taki? nie chodzi o wygląd ale czy spełnia wszystkie wymogi? Mi się wydaje ze tak, ale szczerze to się na tym nie znam. No i cena fajna, ale to tez bez znaczenia. Chodzi mi o to, ze to fotelik na długo i czy jest odpowiedni?

Jak dla mnie to brak pasow go odrzuca.Do 4,5 roku (jak dobrze pamietam) to musza byc pasy dodatkowe.Wiadomo ,ze jeszcze wysokosc dziecka sie liczy.Pasy 5 pukntowe to podstawa szczegolnie jesli sie jezdzi duzo.

Ostatnia edycja:
Pierwsze slysze ze musza byc te pasy dodatkowe. U nas Maks bardzo szybko zaczal jezdzic w takim foteliku bez pasow bo byl wysoki. A moze sie przepisy zmienily.

o ja tez nie słyszałam zeby dodatkowe pasy były potrzebne, porozgladam się nadal i może inny upatrze, mój Maksiowy wysoki jest jak na swój wiek. Dlatego musimy kupic nowy fotelik.
Patrzcie nadal może cos jeszcze wypatrzycie!

reklama
Tu chodzi o bezpieczenstwo a i przepisy mowia jasno jak ma pas przechodzic i tad.Normy bezpieczenstwa wykazuja,ze foteliki z pasami 5 pukntowymi sa najbezpieczniejsze do 4,5 roku mniejwiecej.

Do góry