reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

Super! Hmmm... Aż mam smaczka na takiego, bo do wakacji to się flaka nie pozbędę :-:)no:

reklama
Teraz to tu hiciorek jakos od zeszlego roku.A brzuszek wysmienicie chowa wiem bo opona zimowa nie zostala u mnie wymieniona :-D :-D

Wpadlam sie wyzalic:-(Musze kupic buty adidasy czy cos tam sportowego ale tu nic nie ma.Zjezdzilam juz wszystkie sklepy w okolicy i nic albo beznadziejne modele jakies albo cena 150 euro no powalilo ich na glowe chyba!Jedyna nadzieja w Graz ale tam to caly dzien mi potrzeba a Jacek ostatnio robi w soboty :-(Przeciez nie bede chodzila 3-4 razy z psem w szpilkach bo za kretyna mnie wezma a i nie wszedzie w obcasie mozna pojsc:-(
No i juz mi ciut lepiej :-)ale dalej butow brak :-(

a na aukcjach internetowych?
Tak się pytam, bo u mnie ta opcja odpada. Ja muszę zmierzyć.
No ale może przy sportowych łatwiej.

hejak może wy mi pomozecie? musimy kupic małemu nowy fotelik do samochodu, wybrałam taki
CHICCO FOTELIK MAX 3-S, 9-36 Kg- 3 KOLORY WYS 12H (381311397) - Aukcje internetowe Allegro

co o nim sadzicie, czy może któraś z was ma taki? nie chodzi o wygląd ale czy spełnia wszystkie wymogi? Mi się wydaje ze tak, ale szczerze to się na tym nie znam. No i cena fajna, ale to tez bez znaczenia. Chodzi mi o to, ze to fotelik na długo i czy jest odpowiedni?

Jak dla mnie to brak pasow go odrzuca.Do 4,5 roku (jak dobrze pamietam) to musza byc pasy dodatkowe.Wiadomo ,ze jeszcze wysokosc dziecka sie liczy.Pasy 5 pukntowe to podstawa szczegolnie jesli sie jezdzi duzo.

Ostatnia edycja:
Pierwsze slysze ze musza byc te pasy dodatkowe. U nas Maks bardzo szybko zaczal jezdzic w takim foteliku bez pasow bo byl wysoki. A moze sie przepisy zmienily.

o ja tez nie słyszałam zeby dodatkowe pasy były potrzebne, porozgladam się nadal i może inny upatrze, mój Maksiowy wysoki jest jak na swój wiek. Dlatego musimy kupic nowy fotelik.
Patrzcie nadal może cos jeszcze wypatrzycie!

reklama
Tu chodzi o bezpieczenstwo a i przepisy mowia jasno jak ma pas przechodzic i tad.Normy bezpieczenstwa wykazuja,ze foteliki z pasami 5 pukntowymi sa najbezpieczniejsze do 4,5 roku mniejwiecej.

Do góry