reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

No bez mierzenia tez bym nie kupila.My mamy paseczek(jak widac na tamtym bucie co dalam link) ale jest z tym problem bo tyle co sie namierzylismy to tylko ten pasowal.Victor ma jeszcze duze znamie i musze patrzec co by but go tam nie obcieral:no:

reklama
my jeszcze sandalkow nie mamy ale buciki lekko odkryte ... na sandalki jeszcze chwike poczekamy i raczej bede chcaial ze sztywna pieta ...

Ja kupilam juz Majce takie same jak zeszlego roku, bo sie sprawdzily. Z Bartka z zaslonietym przodem dla bezpieczenstwa jej palcow :laugh2::laugh2:Cena w sklepie ponad 130 zl a okazalo sie ze kosztuja 99 zl.

A te co Majcikowi kupilismy to waskie dosyc sa bo ona ma szczupla ta nozke i jak w zeszlym roku sie sprawdzily to nie mam ochoty lazic po sklepach i szukac cos innego.

W zeszlym roku mielismy 2 pary sandalkow.Jedne odkryte,usztywniona pieta a drugie przod zakryty i tez sztywna pieta.

Kupilam sobie w koncu stork kapielowy.Zastanawialam sie dlugo i stanelo na takini (bluzka i maktki)aby ukryc moj brzuch.Mialam go wczoraj na basenie co by zobaczyc jak sie zachowuje i jestem zadowolona.Oczywiscie na mokro traci swoje wlasniwosci ukrywajace bo przylepia sie do ciala ale szybko schnie i mimo wszystko wyglada o niebo lepiej jak jednoczesciowy.Marzy mi sie 2 czesciowy ale jak wywale brzuch na wierzch to nikt na plazy nie zostanie:crazy:

reklama
Do góry