reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
Joaśka mam ten sam problem co Ty
też nie wiem jakie kupić Dominice sandałki.
też nie wiem jakie kupić Dominice sandałki.
vici
mama Victor´a & Raphael`a
A my juz kupilismy jak juz pisalam :-)Tyle,ze moze u dziewczynek wiekszy problem.Mu mamy z geoxa i regulowane sa 2 paski z przodu na rzepa i ten tylni tez .Zabawa jest przy ubieraniu bo najpierw tylni trzeba dopasowac a potem te przednie ale sprzedawczyni nam je goraco polecala,bo maja najlepsze dopasowanie i naprawde tak jest.Namiezylismy Victorowi tone sandalow i we wszstkich cos odstawalo ablo bylo za luzne.Na jego chyde nogi te sie sprawdzily najlepiej.
tu macie linka jaki model tyle,ze cale bezowe mamay OTTO - Sandale, Geox, Gr. 35-40: Minis (ab Gr. 26) / Mdchen / Kinder & Teens / Schuhe
tu macie linka jaki model tyle,ze cale bezowe mamay OTTO - Sandale, Geox, Gr. 35-40: Minis (ab Gr. 26) / Mdchen / Kinder & Teens / Schuhe
vici
Wlasnie do wody musze kupic u nas zaczynaja sie promocje wiec trzeba sie rozgladnac bo nawet na basen nic nie mamy.
Rybcia_21
vici bardzo ładne sandałki
A ja dziś poszłam na rynek i nie mają dla mojej Dominiki sandałków.
Tzn nie maja w rozmiarze 23 buuuu
A ja dziś poszłam na rynek i nie mają dla mojej Dominiki sandałków.
Tzn nie maja w rozmiarze 23 buuuu
vici
Ja mam po Victorze z zeszlego lata akurat 23 i adidasy i sandalki hehe
Rybcia_21
vici Kochana a nie chcesz odsprzedać mi dla Dominiki.
Bo w tym rozmiarze mało co mogę dla niej kupić.
Zawsze mam problem bo wszystkie większe i mniejsze rozmiary są a tego właśnie nie ma.
Bo w tym rozmiarze mało co mogę dla niej kupić.
Zawsze mam problem bo wszystkie większe i mniejsze rozmiary są a tego właśnie nie ma.
reklama
No właśnie - geoxy.
Niestety nie mam gdzie przymierzyć, a wydać tyle kasy na nie bez mierzenia, chyba sie nie przełamię.
Ja się głowię nad piętą - pełna, czy tylko paseczek?
Chyba jednak trzeba będzie jakąś wyprawę do centrum handlowego zrobić
Jak ja nie cierpię centrów handlowych!
Niestety nie mam gdzie przymierzyć, a wydać tyle kasy na nie bez mierzenia, chyba sie nie przełamię.
Ja się głowię nad piętą - pełna, czy tylko paseczek?
Chyba jednak trzeba będzie jakąś wyprawę do centrum handlowego zrobić
Jak ja nie cierpię centrów handlowych!
Podziel się: