reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

reklama
JOaska a moze taka kiecke bys chciala? :tak::tak:
P1000143.JPG
I taka jeszcze bluzeczka zeby pasowala.?
P1000144.JPG
DObra koniec tych zakupow. NAjgorsze ze nogi mnie bola :-:)-(

woloszki super udane zakupy ... ja tez ostatnio bylam w 5 10 15 i nie ieli niestety takiego wyboru - jedynie 2 bluzeczki na dlugi rekaw udalo mi sie kupic

No i po zakupach juz:Victor przestaje pic z butelki ze smoczkiem,teraz ma butelke z dziubkiem z nuby i z niej pije mleko(o dziwo bez problemow a z niekapkow nie chce)Kupilam tez bidon z nuby bo nas nie mial stopera i po przechyleniu lecialo picie.Kupilismy tez schodek ale nie w IKEA (nie chcialo nam sie jechac)kupilismy wyzszy ale 2 stopniowy,super antyposlizg :yes:A co najwazniejsze maly ma w koncu buty wiosenne.Wpadlismy na wyprzedarze do geoxa i wyszlismy z butami:-)Victor zachwycony w sumie sam sobie wybral-mial 2 rodzaje na nogach i wybral te co nam sie podobaly:-DU nas jest nieraz tak cieplo,ze :szok: a mial tylko zimowe kozaki i nozka sie pocila.W aucie co chwila mnie wolal i pokazywal buty(dobrze,ze to nie etap spania z nowymi rzeczami:-D)

Gratulacje Vici :-) Ale najlepszy tekst to o tym spaniu :-D
Woloszki spodniczka w kratke czaderska :tak: :tak: Chyaba musze sie tam wybrac, poki jeszcze wypłata na koncie ;-)

Hehe ty sie nie smiej bo i na to pora przyjdzie,slyszalam duzo o tym dzieciaczki nowe rzeczy nawet buty do spania biora:tak::tak:
Zapomnialam dodac,ze Victor ma rozm.buta 26:szok::szok:

reklama
Do góry